Az MSZP EP-képviselője szerint a fideszesek egy olyan jelentést szavaztak meg, amelynek megállapításai megegyeznek az állítólagos Soros-terv céljaival.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
olivér
@Nessy: A migrációk ,népvándorlások oka igen,többször is a helyi krízis volt és valóban a jó erőben lévő ,terjeszkedő birodalmak is okoztak népességcserét eredményező erőszakot.A kérdés MOST viszont az,birka módjára hajtja fejét a kés alá a mai európai népesség és iszlamizálódik vagy ellenáll még most ,amíg lehet.Ezek jönni fognak amíg módjuk lesz rá,végtelen az utánpótlás!! ÉN nem akarok egy önmaga posványába süllyedt ,ezer éve egy helyben toporgó ideológia,vallás fogságába esni és a gyerekeimnek,utódaimnak nem ezt a jövőt szánom.ÉN szerettem a szabad emberek nyugati típusú társadalmát a demokráciát,amíg az volt aminek lennie kellett,kétség kívül ezt gondolom minden emberi társadalmak csúcsának.Ezt a mostanit,a manipulált,elhülyített emberek nyugatját nem szeretem,mert most még ereje teljében lévőnek látszik,de én meggyőződéssel látom,hogy nem oda tart,ahova ők gondolják!!Számomra ez stratégiai kérdés,ez számomra sokmindent felülír.
olivér
@Nessy: A félelmem mindig is ez volt,ami most bekövetkezett.A polgári és nemzeti érdekeket védő ideológiát valló és sok jó intézkedést meglépő , kívülről megdönthetetlen kormányzati erő olyan lépések sorozatába bukik bele(kormányzati korrupció,a klientúra mérték nélküli támogatása,egyébként senkinek sem hiányzó látványberuházások sokasága-melyből szintén a barátok kaszálnak hatalmas pénzeket,majd erre most a rabszolgatörvény,azok kifosztására akiken eddig is hízott a hatalom),amivel nullifikálja a saját eredményeit,elveszíti az választók többségének bizalmát és olyan, a nemzet érdekeitől idegen érdekeknek szolgáltatja ki az országot,amilyet én és sokan mások soha nem szeretnénk.Viszont sokan nem tűrik a fennhéjázó hatalmi gőgöt a maguk kárára és ellenük fognak voksolni. Úgy fognak bukni,mint 2002-ben.És azután még rosszabb jön!
Nessy
@olivér: Igen! Ezekben igazad van és félő, hogy beláthatatlan következményei lesznek,
Nessy
@tulipan: Ha itt bármi változás történne, azt a romhalmazt, amit pártunk és kormányunk hagyna maga után,nehezebb lenne eltakarítani, mint 1945-ben a romokat.
olivér
@Nessy: Ha nem változtatnak,borítékolható ez a forgatókönyv.Még meg lehetne fordítani a dolgot,de nem tudom,van-e kellő alázat bennük vagy legalább egy értelmes tanácsadó a -legalábbis,ahogy én látom- teljhatalmú miniszterelnök mellett.A választási vereségük után a legalább 3 részre forgácsolt jelenlegi ellenzék képtelen lenne együttműködni,mivel a tűz a vízzel nem fér össze,így nem lehet kormányozni.Vagy a Fidesz vesz maga mellé valakit a többség kedvéért.Bár lehet ez esetben észhez térnének talán,belátnák,hogy változtatniuk kell.Én ez utóbbi esetben megbocsájtanék nekik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.