A Hír TV-ben állított erős dolgokat a nemzetbiztonsági bizottság egykori szocialista elnöke. 

Az MSZP is kezdi: Soros emberei akartak szocialista politikusokat lejáratni

Fotó: AFP

Soros Györgyhöz kapcsolódó személyek próbáltak MSZP-s politikusokat lejáratni – mondta a Hír TV Magyarország élőben című műsorában Molnár Zsolt. A szocialista képviselő szerint  újságírókra és magánnyomozókra kell gondolni. A céljuk az lett volna, hogy "eltakarítsák" a szocialista pártot az ellenzéki oldalról, de Molnár szerint ez nem sikerült.

Az MSZP is kezdi: Soros emberei akartak szocialista politikusokat lejáratni

A politikus beszélt a hét elején történtekről. A szocialisták budapesti elnöke szerint Kunhalmi Ágnes és Bangóné Borbély Ildikó alakítása az MTVA székházánál belefér a politikába, a hatalomnak tűrnie kell az ilyen kritikát. Molnár Zsolt ezzel kapcsolatban azt mondta két kitűnő politikusról van szó, akik érzelmileg túlfűtött akciót hajtottak végre. A képviselő szerint az ellenzéki politikusokba a Munka törvénykönyvének módosításáról folytatott vita során belefojtották a szót, és ez is közrejátszott a heves tüntetésekben, de a hatalomnak tűrnie kell az ilyen kritikát.

(Hír TV)

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Becarás.Már minden agyhalott Sorosozik?Mi lesz ezekkel,ha szegény Gyuri bácsi jobblétre szenderül?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@juttka: ...ha már ennyire rokonítunk...neked kik a kollégáid ?
juttka
@Csizmás Kond: Én az értelmes, normálisan gondolkodó embereket tekintem kollégáimnak, nem az ilyen sehonnaikat, akik csak egyetemre jártak, Soros pénzen/, aztán csak ugatják a jogot, a saját törvényeiket sem tartják be, ugyanakkor mondogatják, hogy a törvényeket be kell tartani, hazudoznak orrba-szájba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.