A Hír TV-ben állított erős dolgokat a nemzetbiztonsági bizottság egykori szocialista elnöke. 

Az MSZP is kezdi: Soros emberei akartak szocialista politikusokat lejáratni

Fotó: AFP

Soros Györgyhöz kapcsolódó személyek próbáltak MSZP-s politikusokat lejáratni – mondta a Hír TV Magyarország élőben című műsorában Molnár Zsolt. A szocialista képviselő szerint  újságírókra és magánnyomozókra kell gondolni. A céljuk az lett volna, hogy "eltakarítsák" a szocialista pártot az ellenzéki oldalról, de Molnár szerint ez nem sikerült.

Az MSZP is kezdi: Soros emberei akartak szocialista politikusokat lejáratni

A politikus beszélt a hét elején történtekről. A szocialisták budapesti elnöke szerint Kunhalmi Ágnes és Bangóné Borbély Ildikó alakítása az MTVA székházánál belefér a politikába, a hatalomnak tűrnie kell az ilyen kritikát. Molnár Zsolt ezzel kapcsolatban azt mondta két kitűnő politikusról van szó, akik érzelmileg túlfűtött akciót hajtottak végre. A képviselő szerint az ellenzéki politikusokba a Munka törvénykönyvének módosításáról folytatott vita során belefojtották a szót, és ez is közrejátszott a heves tüntetésekben, de a hatalomnak tűrnie kell az ilyen kritikát.

(Hír TV)

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Becarás.Már minden agyhalott Sorosozik?Mi lesz ezekkel,ha szegény Gyuri bácsi jobblétre szenderül?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
terlasz
Néhány napja leírtam, hogy érdemes lesz figyelni az MSZP lépéseit, mert Czeglédyt kiengedték.
Működik a háttéralku, de nem gondolom, hogy C. így szeretett volna szabadlábra kerülni.
Commenter
ha komolyan gondolja ez sem lesz már hüyébb.
simmering73
@durbincs: Maga a recskarém, kicsi kém. Spazieren bányakecó Ploesti? Amúgy hogy stagnál a stiglinc? Stabilan vagy csak pőrén retusálja a stellázsit?
csipetke
Becarás.Már minden agyhalott Sorosozik?Mi lesz ezekkel,ha szegény Gyuri bácsi jobblétre szenderül?
csipetke
@m73: @simmering73: Tényleg leálltok egy elmeroggyant fidesztrollal vitázni?Azért kapja a pénzét,minél több embert [email protected] nem válaszol neki senki,ő akkor is irkálja a baromságait,mert ebből van a pénze.Ne segítsetek neki a kenyérkeresetben.
Eladott Ország
Molnár Zsolttól mi mást vártak? Eddig is a fidesznyikek szekerét tolta, minden balhéhoz igen kesztyűs kézzel nyúlt. Neki is kezeltetni kéne magát Grazban, de lehetőleg ne közpénzből, mint a degenerált kenyéradó gazdája teszi.
uploads.disquscdn.com/images/b29eada961ada9b9f5a46b277de7201f79d43ca22fa04edd73dd38ab8addfb62.jpg?w=600&h=310
Desischado
Aljadék egy féreg, aki a saját pártja ellen dolgozik, és még egy ilyen ügyben is a fidesz szekerét tolja. Csak azt nem értem, hogy az MSZP miért nem rúgta már ki.
Sámannus
Ha egy piaci szereplő valamilyen politikát kíván támogatni annak nyilván vannak ellenfelei is. A maradék elven számítva a táboruk nagyobb is mint feltételeznénk, és voltak olyanok is amik ma már nem léteznek. Azok azt sem tudták ki kivel van idehaza.
Most egy másik nagy "Mecénás tenyerelt a húsosfazékba és sokkal éhesebb, mint egy dagadt bankvezér. Csont sovány, szikár, és olyan a nézése, ami átvilágítja a vesédet is, a pénzedet eldobod ha előle menekülsz, mert úgy nagyobb biztonságban vagy amíg összeszedi.
Lyó-lyó, de attól még nem kéne egyből a putyin bugyogóját aranypénzzel kitömni. Legalább ...kicsinyt ellenkezzetek, lehessen lőni a csatorna nyíláson is... némelyiken
juttka
@Shikari: Határozottan, türelemmel? Inkább tehetetlenül. Tétlenül nézték, hogy az ellenzéki politikusokat kidobják, hogy a verőemberek nem engedik be őket az épületbe, csak néztek a fejükből kifelé. Sztem ők sem tudták, hogy mit csináljanak.
juttka
@Shikari: Ha az ellenzékiekre gondolsz, mint felforgatókra, akkor ajánlom, tanulmányozz egy kis jogi szakirodalmat. Az nem politikus, aki ilyen módon áterőltet egy gyalázatos jogszabályt, és nem veszi figyelembe a tiltakozásokat! Remélem, érted.
Csizmás Kond
@juttka: ..áterőltet...mégis hogy ?..csak kell legyen többség vagy nem ?
juttka
@Csizmás Kond: Nem láttad a parlementi közvetítést? Ádernek v. G.O.V.-nek le kellett volna állítania a szavazást a történtek miatt, ennek ellenére kijelentették, hogy elfogadva a "jogszabály".Ha ez neked nem elég, akkor te is olyan jogász vagy, mint a "tanult" fideszes kollegáid.
Csizmás Kond
@juttka: ...ha már ennyire rokonítunk...neked kik a kollégáid ?
juttka
@Csizmás Kond: Én az értelmes, normálisan gondolkodó embereket tekintem kollégáimnak, nem az ilyen sehonnaikat, akik csak egyetemre jártak, Soros pénzen/, aztán csak ugatják a jogot, a saját törvényeiket sem tartják be, ugyanakkor mondogatják, hogy a törvényeket be kell tartani, hazudoznak orrba-szájba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.