Egy osztrák híroldalnak adott interjút a miniszterelnök, aki tehetséges, de veszélyes honfitársnak nevezte Soros Györgyöt.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
2018 a családok szétverésének az éve volt.2019 az ország szétverésének az éve lesz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
Orbán úr figyelmébe!
1. Milyen típusú gyógyszer a Risperdal és milyen betegségek esetén alkalmazható?
A Risperdal az antipszichotikumoknak nevezett gyógyszerek csoportjába tartozik.
A Risperdal a következő állapotok kezelésére használatos:
- Tudathasadás (szkizofrénia) betegség, amikor Ön olyan dolgokat láthat, hallhat vagy érzékelhet, amelyek valójában nincsenek ott, nem valós dolgokat vél vagy kóros gyanakvást vagy zavartságot érez.
- Mánia, amikor Ön lehet nagyon izgatott, emelkedett hangulatban van, zaklatott, lelkes/felbuzdult vagy hiperaktív. A mánia ún. bipoláris betegségben fordul elő.
- Önmagára vagy másokra veszélyes, szellemi leépüléssel (ún. Alzheimer-demenciával) társuló, régóta fennálló agresszió rövid távú kezelése (legfeljebb 6 hetes). Előzőleg alternatív (nem gyógyszeres) kezelési módokat kell alkalmazni.
- Szellemileg károsodott gyermekek (legalább 5 éves) és serdülők viselkedési zavaraiban jelentkező régóta fennálló agresszió rövid távú (legfeljebb 6 hetes) kezelése.
A Risperdal segíthet betegsége tüneteinek enyhítésében és megakadályozhatja tünetei visszatérését.
Commenter
@durbincs: repülő varázsszőnyegen...
Commenter
@durbincs: azkiaz? Inkább a 40 rablóba...
Commenter
@durbincs: nem én. rablásban itt nem én vagyok a mértéktelen nézze csak azt a bizonyos dolgozószobát...
bakegya
Az nyugalmazott éveinkre takarékunk akkor nem is tudjuk "mi magyarok"hova dugtad-hogy te kis gyütt -ment g...szoktad kezdeni... ugyan úgy FOLYTATOD,aztán most hogy a Szargentini asszony összedobta nagy vonalakban,nem is tudom "mészaros" annyira a szádból az a káosz amire hajazol,SZÜKSÉG ÁLLAPOTOT ÓHAJTASZ???ÉS EZT A SÓGOROKNÁL KELL BEJELENTENI-fenyegető -furmányos törpe-teregethetnéd inkább a saját szennyesed,amit és ahogyan a fényetető pityuval és korintoszi oszlopokkal aládúcolt récsöl lányoddal össze loptatok,mint hogy a honfitársaidat a SOROS ÚR által is gyalázod-.vizes árok alján végzed,te magad borítékoltad, MOST!
tudode
Valójában MINDAZOK felelősek lehetnek, akik NEM TAPASZTOTTÁK BE A SZÁJÁT, és nem fogták le ENYVES tapogatóit!
.
Hiszen ELSŐ MUTOGATÓ SHOV-jánál visszaélt azok bizalmával, akik pódiumra engedték, mert FELEJTHETETLENNÉ akarta magát tenni:
.
hvg.hu/kultura/201801_konrad_gyorgy
.
Sikerült!
.
Egy olyan RÁNTJA MAGÁVAL az egész ország, aki sem a GÚNYÁJÁT, sem a KÖZJOGI MÉLTÓSÁGÁT képtelen "tisztességgel" viselni!

.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.