Egy osztrák híroldalnak adott interjút a miniszterelnök, aki tehetséges, de veszélyes honfitársnak nevezte Soros Györgyöt.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
2018 a családok szétverésének az éve volt.2019 az ország szétverésének az éve lesz.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Már most is káosz van az országban amit te és a bandád amortizált le te szennyláda. Lehet hogy valóban sajnos káosz lesz, de nem Soros Gy miatt hanem pl a brutális államadósság és a tüntetések miatt. Csak nem a rendkívüli állapoton töröd a fejedet? Rohadék.
Eladott Ország
Eszem faszom megáll! És elégedetten röfög, hogy micsoda jó ember ő. És az egész bagázsban ott körülötte egyetlen ember nincs, aki ki merné nyitni a száját és megkérdezné a hazugot, hogy miért néz hülyének mindenkit? Milyen alapon, milyen jogon? Ki a fészkes fene ő és miért gondolja, hogy az idők végezetéig meg tudja úszni a hazugságokat, az aljasságokat? Ideje lenne már befejezni az indokolatlan udvariaskodást. Rohadtul nem szolgált rá Orbán. Bátran nevezzük annak, ami. Hazug, tolvaj gecinek. Az ilyet nem áhítattal kell hallgatni, hanem a képébe tolni az igazságot és kiröhögni. Erre szolgált rá, ezt érdemli. Semmi mást.
uploads.disquscdn.com/images/e33390105801ed1350ee9580b565ac6caf178bfa2e02a0e4b219679de48585dc.jpg?w=600&h=392
Hogy hol volt Orbán 30 éve? Összeöntögette a megmaradt italokat KISZ-gyűlés után.
Mondjuk attól is érezheti valaki úgy magát, mintha repülne.
uploads.disquscdn.com/images/af65f792744a249c9da9969caf115f83d480b69c26a8cabca5f4c3385c4b0172.jpg?w=600&h=602
Eladott Ország
@Commenter: Nincs kizárva amilyen ganaj, hogy képes bevetni a katonaságot is csakhogy hatalmon maradjon! Amilyen despota, szarházi!
JAJMÁR
Őszi Róbert
7 órája ·
Eljött hát, itt van, újra karácsony. Csendbe, békességbe burkolóznak a házak, otthonok lakói. Pár nap nyugalom száll a falvakra, városokra. Ha manapság beszélhetünk nyugalomról, békességről. Nem csak itthon, egyáltalán a világban. De itthon pláne. Nem, nem vagyunk nyugodtak. Nem, nem vagyunk békések. Megosztottak vagyunk. Már. Még mindig. Két oldalra szakadtunk, és úgy viselkedünk, mint a franciák és a németek Verdun-nél, az I. világháborúban. Beástuk magunkat árkainkba, és senki onnan egy tapodtat, sem mozdul. Mi, a nép, a nemzet, akinek nem ez lenne a dolga. Nem az, hogy vezényszóra ezt meg azt csinálja, amit világnézete alapján hisz, elhisz, vagy próbál elhinni az őt „képviselő” platformoknak. Mert ez így könnyű, kevésbé fáradalmas, mint utánamenni a dolgoknak, megvizsgálni őket más szemszögből is, minden időben és helyzetben rendszer kritikusnak lenni, nem első kézből elfogadni a hallott, elcsent információkat, és abból azt és úgy pontosan visszaadni és leképezni, amint az a vezérszónok kívánalma, és utána bégetni, visszamondani, felmondani neki, mint a leckét, tüzes és csahos csoportokba verődve. Úgy gondolom, idén is el lett b@szva a magyarok karácsonya, kevés otthonban tud úgy odaülni az asztalhoz a honpolgár, hogy csak és kizárólag egymásra koncentráljon, hogy ne kavarjanak be, zavarják meg nyugalmukat a médiákból ömlő folyamatos rágalmazás, szitokhadjárat, hogy tényleg arra fókuszáljanak, ami a karácsony lényege lenne: ünnepelni magunkat. Hogy vagyunk, még itt lehetünk, akármilyen csonkán, félkész állapotban, de élünk, dolgozunk, tesszük a dolgunkat, csináljuk, amit kell, kormánypárti vagy ellenzéki szavazóként, az a karácsony relációjában egyáltalában nem számít. És voltaképpen senkit sem érdekel. Kinek van igaza? Kinek higgyek? Kire lehet hallgatni? Tesszük fel sokszor maguknak a kérdést. Nem tudom. Én az igazságérzetemnek szoktam hinni. Ha ő úgy üzen valamit, hogy az cselekvésre, aktivitásra késztet, abból tudom, valami nem kerek, fel...
Sámannus
2018 a családok szétverésének az éve volt.2019 az ország szétverésének az éve lesz.
Nessy
Orbán! Legalább karácsonykor ne állíts tudatosan valótlant!
"Afrikába kell vinni a segítséget" Mondod te, aki leszavazta az erre vonatkozó döntést! Neked van képed kereszténységről beszélni, aki a Tízparancsolat egy részének a be nem tartását törvényesítteted!
Egyelőre te gondoskodsz arról hogy káoszba taszítsd hazánkat, és Európát, Putyin támogatásával! Te uszítasz, ahova beteszed a lábad!
Te szólsz bele már államok belügyeibe a "magyarság" égisze alatt!
Te beszélsz az Unió tagjainak a döntéséről, aki unión kívüli államból vásárolsz szavazatokat a magyar adófizetők pénzén?
Legyen olyan szép, békés karácsonyod, mint amilyet te okoztál pár millió embernek kis hazánkban!
advocat
Csak akkor nem volt káosz, amikor a képzésedet fedezte! Ilyen hálás ember. Ő csinált belőle valakit! Mert addig a nevét sem tudtuk. Illetve azért tudtuk, ha nem is sokan.
JAJMÁR
@JAJMÁR: , fel kell szólalnom ellene, hallatnom kell nekem is a hangomat. Az elmúlt években sokszor szólalt fel. Egyre többször, egyre hangosabban. Szinte naponta bököd, „Mi lesz már? Miért nem teszel valamit? Szerinted ez így rendben van? Menj, szólalj fel ellene, hallasd te is a hangodat!” És én megyek és szólalok, hallatom a hangomat, hogy valami nem jó, nem kerek, nem jó az út, amerre tartunk, súlytalanok az érvek, melyek irányt próbálnak mutatni, túl dogmatikus, túl egyszerű, sarkított, arrogáns, egyes esetekben galád és vállalhatatlan. Én nem így nevelkedtem. Nem ezt mutatták otthon. Hogy kirekesztőnek kell lenni. Hogy aki nincs velünk, az ellenünk van. Miért? Nem gondolhatja meg magát? Nem léphet arra az útra, hogy egyszer majd ne szócsőként, gramofonként használja a hatalom, hanem a rendszer kritikusok álláspontjára helyezkedve bírálón lépjen fel, bárminemű rezsim kormányozza ezt az országot? A politikusok erővel élnek, és úgyszintén csak az erőből értenek. Kicsit úgy, mint amikor döngő méhecskét lát az ember. Hallja a hangját, ismeri őt, fullánkja van, de azt is tudja róla, ha megtámadja őt, abba az ember nem hal bele, viszont a méh fullánkját veszti, és ez által az életét is. Ilyenek a politikusok is. Nagyon szeretnek szájalni, de amikor néptömeg mozdul meg, és követelőn visszavonást, helyreigazítást kér tőlük, azonnal visszakoznak. Próbálnak elmenni a falig, megnézni, mit bír el az átlagpolgár, a saját szájízük szerinti egyre nagyobb súlyokat helyeznek a szavazóra, tesztelve álló- és persze tűrőképességét. Úgy hiszem, vélem, most valami fordulóponthoz érkeztünk. Nem tudom, hogy ez mennyire nagy vagy jelentőségteljes, de Verdun megmozdulni látszik, az egyik, az ellenzéki oldal igyekszik magát kiásni az árokból, és tettekre sarkalni azokat, akik szintén elégedetlenek a sorsukkal, helyzetükkel, azzal az erővel és ideával, amivel ezt az országot jelenleg kormányozzák. Nem tudom, milyen év lesz 2019. Szabadabb? Nem gondolnám. Gazdagabb? Ez sincs a fejemben...
JAJMÁR
@JAJMÁR: Nem gondolnám. Gazdagabb? Ez sincs a fejemben. Harcosabb? Minden bizonnyal. Bizonyos, hogy jövőre is egymásnak feszülünk, egy vélt vagy valós idea érdekében barátok, ismerősök, családtagok ócsárolják majd egymást egyéninek hitt érdekeik védelmében, szépen felmondják egymásnak a betanult rigmusokkal tarkított leckéjüket, aztán majd kiderül, hogy merre, milyen irányban fordul a szél, s hogy ennek a szélnek a fordulása (ami nem Pál), milyen erőket, akaratokat mozgat és mozdít meg az országban. Nem tagadom, én a változásban hiszek. És a rendszer kritikusságban. Ha az én „csapatom” lenne hatalmon, ugyanúgy ostoroznám őket a hibáikért, hogy javítsák ki, tegyék rendbe, és elvárnám tőlük, amit ma nehéz, hogy hallgassanak meg, adjanak a szavamra, és ne mondvacsinált, ál és álságos konzultációkkal traktáljanak, aminek zömében se füle, s farka, csupán arra szolgál, hogy amit véghez akarnak vinni, vagy már véghez is vittek, politikai legitimációval hajtsák végre, magyarul: azt mondhassák, hogy mi kikértük a választók véleményét, ami lett, az végül is közös döntés. Ezzel és így tesznek „minket” is cinkosukká. Szerintem ez így nem jó, nincs a helyén és tenni kell ellene. Valamit, valahogyan. Épp ezért én is ott vagyok, ásom az árkomat, Verdun engem sem kerül el, kímél, az én kezemben is lapát van, és ások, egyre ások… Mennyivel jobb lenne építeni! Ködöt oszlatni! Homályt oszlatni! Újra büszkének lenni rá, hogy mi egy gondolkodó, filozofikus nemzet és nép vagyunk! Nem szopunk be elsőre mindent, több helyzetből és szituációból dolgozunk, vonunk mérleget, vonjuk le a konzekvenciát, és nem úgy működünk, akárcsak a mirelit szilvás gombóc, hogy mindent készen kapunk, és csak betesszük pár percre a sütőbe, és már fogyaszthatjuk is. Én ebből nem kérek. Magam gyúrom meg azt a tésztát. Lehet, hogy nem lesz annyira finom és édes, marad benne némi fanyarság és utóíz, de akkor is az enyém, én csináltam, én teremtettem, én dolgoztam meg érte, az én hitem, szabadságom van, lett belekódolva...
tudode
Rossz a ragozás!
.
Olyan bazi KÁOSZ .. v a n .. az országban, mint a HIM-ALÁJA, föléje, melléje!
.
Abból kiindulva, hogy összbarkácsolt ez a FASZA GYEREK
.
-- egy POLITIKAI miniszterelnökséget,
-- egy LEJÁRT LEMEZŰ bólogató Bencével egy SZAKMAI miniszterelnökséget,
-- egy KOMMUNIKÁCIÓS izét, hasonlóan Adolféhoz
-- egy SZÁRMAZÁSÁNAK megfelelő minisztériumot
,
Az egészségügy, az oktatás, a szociális háló SZABDALÁS, az egyház, a sport EGY doktorbá kezében, akinek az ÁLLAMIGAZGATÁSRÓL annyi ismerete nincs, mint a HANGYA TÁRSADALOMNAK!
.
-- a BUKSZA MINISZTER gondnoksága alatt van annak, aki nem képeSS megkülönboztetni a KÖZLÓVÉT az egyre duzzadó hokizsebétől!
.
Tehát káosz .. v a n .. a köbön!!
.
Eddig is az ELHIVATOTTSÁG, nem a riherongy állam TARTOTTA EGYBEN ezt az ELTEMETETT demokráciának csúfolt AUTÓKRÁCIÁT!
JAJMÁR
@JAJMÁR: ...abba a tésztába.. Az én igazságom. Hitem. Bizalmam. Létjogom.

Karácsony van. Ilyentájt nyugalom és béke költözik az emberi szívbe. Talán idén is így lesz. Én ezt kérem a Jézuskától. Legyen nyugalom, béke, szeretet és szelídség minden magyar család otthonában. Az asztalon legyen bőségesen étek, a fa alatt csupa szeretett elgondolás, jó szívvel adott ajándék, utána pedig nagy és nyugtató beszélgetések, tereferék, múltról, jelenről, s hogy egy picit a jövőbe is nézzünk, akár arról is, mit hozhat nekünk az elkövetkezendő év. Mit hozzon, kedves magyarok?

(Tudom, hosszú írás, de annyira jó, benne van minden, amire -én- gondolok, amit érzek)
Peller Anikó
@tudode: Ez jó, autókrácia :) Az is van.
Eriksson
@Eladott Ország: Nem mondod. Így kell kinéznie egy liberálisnak?
Manhattan
Én mindig mondom, az egész országban hatalmas a káosz!
JAJMÁR
@Eladott Ország:"tehetséges,de veszélyes" - ó, saját magára értette ő... mindig az ellenfélre ragasztja a saját jellemzőit :)
tudode
Ki is nyilatkozik elfusárált KORMÁNYFŐKÉNT, közjogilag érvénytelen KÁOSZFŐ!
.
Mesterműve BEÉRETT a családjában is PSZICHIKAI BŰNSEGÉD, az ország, sőt az EU pszichikai bűnsegédje lett, akinek a CSALÁDJA hasonló az országhoz!
.
Miért is?
.
-- az asszonya az ÖKONOMIKUS SZERETET szolgálatban migráncsokat, sjtófélát harapdálókat segít,
.
-- egy szem fia, akinek ÖSSZEGÁNYOLTA a fociakadémiát, ki tudja miért megalakította a FELHÁZAT,
.
-- miközben az egy szál tulipán ellopásáért AGYONVERTE neveletlen vásott kölkét, de a bányácsKA milliárdokkal gazdagítja a szent családot,
.
-- az ELSŐ VŐ már az EU lóvébűl ahova betette a lábát ELSÖTÉTŰLT a táj.
.
Ez kérem nem egyéb, szerbusz az Ágnest ismeritek, köszönjetek a bácsiknak, egy CSALÁDI ALKOTÁS, amelyből az ORSZÁG a k.r.e LATROKHOZ hasonló KÁOSZ lett, Isten palástjában bújKÁLVA:
.
www.youtube.com/watch?v=Lv6Xu1VUtYw.
.
Tehát a pogácsa, és a KLEPTOKRÁCIA is családi alkotás!
mackoka46
Orbánc diktatúrája elvesztette békés jellegét, bevetette a gestapót, nem kétséges, hogy üzembe állnak a lámpavasak.
Commenter
@Eladott Ország: ne váljon valóra Békesi László "jóslata" ez ügyben. Nekem elég lenne ha magától elhúzna és nem véráldozat árán. Tényleg nincs már egy saját gondolata sem a káoszos sem az övé. Szellemi tulajdont is lop-halottól. Ennél már nincs lejjebb.
Commenter
@Eladott Ország: én úgy gondolom, hogy ezért is fegyverkezik és vesz kiszuperált ócskavasat, drágán. De ne legyen igazam.
papa.49
@Commenter: De igazad lett megveszi a kiszuperált roncsokat a németektől !!!
papa.49
Idióta csutipatkány KÁOSZ MÁR VAN AZ ORSZÁGBAN !!!
Commenter
@papa.49: nemcsak a némettől a medvétől is Örömmel adja mind2! Bár ne lenne igazam. De ez az ember a modern világ antitézise, egy idióta digitális, funkcionális és mindenféle analfabéta. Roncsokkal védekezik amikor drónok vadásznak már le szinte mindent? Nincs sértőbb mint fegyverkezni egy volt elnyomó és egy volt rossz szövetséges fegyverei által, még akkor is ha ma már nincs háború és nagyon más idők járnak.
Peller Anikó
@Commenter: Nemis háborúra készül hanem a saját népe ellen, a családok ellen fegyverkezik, mert fél a rohadék kleptós. A saját népétől fél, teljes joggal.

Ezért elég a levetett holmi, nincs csúcstechnikára szüksége, a tömegbe bele lehet lőni rozsdás tankkal is.
Eladott Ország
@Peller Anikó: Akkor reméljük úgy végzi a csúti cigány, mint a Kárpátok géniusza.
bence
@advocat: ! Bár soha se tudtuk volna meg !
Commenter
@Eladott Ország:A Ceausescu házaspár gyors, halált halt. A haláluk milyensége nem volt arányban tetteik súlyával. A csutinak amerikai stílusú büntetés dukál, ha már valami.
Eladott Ország
@Commenter: Én legszívesebben egy szívlapáttal küldenem meg, amíg ki nem múlna!
Commenter
@Eladott Ország: ahogy az orbán népmesék paródia videókban is. Kap ott péklapáttól szívlapáton át lakatig mindent. Én, azért büntetném úgy ahogy az amerikai halálsoron levők többségét szokás, mert a közhiedelemmel ellentétben az nem gyors és nem fájdalommentes vég. Ezért is vizsgálják épp most felül ezt az egészet az USA-ban.
Commenter
@durbincs: magának is boldog karácsonyt!
kokopelli
@advocat: Lehet,hogy a Sorosozásnál a "labancok" átmentek kis csoportokban a szom-
széd szobába röhögni,hogy évszázadok kellettek ahhoz,hogy a háromrészre szakadt M.o.
egy kettészakadt országhoz eljusson!..és azt mind a saját erejéből,egy fegyvertelen em-
ber ellen,aki tk. a nagy magyar regnáló ME-öt tanítatta!...és félő,hogy a nevetés viszi őt a
sírba !??...ilyenek a labancok!?...szeretik az operettet,ha "jól ki van találva"! (;-))))
Commenter
tudja mindenkinek megvan a maga hite. Így a magáé is, amivel együtt él.
Commenter
@durbincs: ezt honnan vette? Hisz épp tegnap kívántam boldog karácsonyt én a muzulmány romány?
magyarbakancs
Orbán úr figyelmébe!
1. Milyen típusú gyógyszer a Risperdal és milyen betegségek esetén alkalmazható?
A Risperdal az antipszichotikumoknak nevezett gyógyszerek csoportjába tartozik.
A Risperdal a következő állapotok kezelésére használatos:
- Tudathasadás (szkizofrénia) betegség, amikor Ön olyan dolgokat láthat, hallhat vagy érzékelhet, amelyek valójában nincsenek ott, nem valós dolgokat vél vagy kóros gyanakvást vagy zavartságot érez.
- Mánia, amikor Ön lehet nagyon izgatott, emelkedett hangulatban van, zaklatott, lelkes/felbuzdult vagy hiperaktív. A mánia ún. bipoláris betegségben fordul elő.
- Önmagára vagy másokra veszélyes, szellemi leépüléssel (ún. Alzheimer-demenciával) társuló, régóta fennálló agresszió rövid távú kezelése (legfeljebb 6 hetes). Előzőleg alternatív (nem gyógyszeres) kezelési módokat kell alkalmazni.
- Szellemileg károsodott gyermekek (legalább 5 éves) és serdülők viselkedési zavaraiban jelentkező régóta fennálló agresszió rövid távú (legfeljebb 6 hetes) kezelése.
A Risperdal segíthet betegsége tüneteinek enyhítésében és megakadályozhatja tünetei visszatérését.
Commenter
@durbincs: repülő varázsszőnyegen...
Commenter
@durbincs: azkiaz? Inkább a 40 rablóba...
Commenter
@durbincs: nem én. rablásban itt nem én vagyok a mértéktelen nézze csak azt a bizonyos dolgozószobát...
bakegya
Az nyugalmazott éveinkre takarékunk akkor nem is tudjuk "mi magyarok"hova dugtad-hogy te kis gyütt -ment g...szoktad kezdeni... ugyan úgy FOLYTATOD,aztán most hogy a Szargentini asszony összedobta nagy vonalakban,nem is tudom "mészaros" annyira a szádból az a káosz amire hajazol,SZÜKSÉG ÁLLAPOTOT ÓHAJTASZ???ÉS EZT A SÓGOROKNÁL KELL BEJELENTENI-fenyegető -furmányos törpe-teregethetnéd inkább a saját szennyesed,amit és ahogyan a fényetető pityuval és korintoszi oszlopokkal aládúcolt récsöl lányoddal össze loptatok,mint hogy a honfitársaidat a SOROS ÚR által is gyalázod-.vizes árok alján végzed,te magad borítékoltad, MOST!
tudode
Valójában MINDAZOK felelősek lehetnek, akik NEM TAPASZTOTTÁK BE A SZÁJÁT, és nem fogták le ENYVES tapogatóit!
.
Hiszen ELSŐ MUTOGATÓ SHOV-jánál visszaélt azok bizalmával, akik pódiumra engedték, mert FELEJTHETETLENNÉ akarta magát tenni:
.
hvg.hu/kultura/201801_konrad_gyorgy
.
Sikerült!
.
Egy olyan RÁNTJA MAGÁVAL az egész ország, aki sem a GÚNYÁJÁT, sem a KÖZJOGI MÉLTÓSÁGÁT képtelen "tisztességgel" viselni!

.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.