A klímaváltozást, valamint a környezetszennyezést tartják a legnagyobb társadalmi kihívásnak annak a hét országnak a lakosai, amelyekben az E.ON megbízásából végeztek reprezentatív felmérést – írta csütörtöki lapszámában a Népszava.

A magyarok a környezetszennyezés miatt aggódnak a leginkább

Arról érdeklődtek hétezer embertől, hogy a klímaváltozást, a környezetszennyezést, a háborút vagy a szegénységet gondolja-e a legjelentősebb problémának. A Népszava kiemelte, hogy a magyarok, a csehek és a svédek listáját a környezetszennyezés vezeti, a britek és a románok a szegénység miatt aggódnak, a németek és az olaszok pedig a klímaváltozást vélik a legnyugtalanítóbbnak.

A magyar válaszadók 33,4 százaléka tartja a környezetszennyezést a legfontosabb kihívásnak, ezt követi a szegénység és a klímaváltozás. A magyarokat aggasztják a legkevésbé a háborúk: csupán 6,7 százalékuk véli úgy, hogy ezek jelentik a legnagyobb problémát.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Vajon kik között tartották a közvéleménykutatást?Mert a magyarok zöme a betegségektől fél leginkább,és a kórházba kerüléstől.Mert ha kórházba kerülsz,nem biztos,hogy haza is mehetsz,olyan gyalázatos állapotok vannak az EÜ-ben.Lehet,hogy eltesznek láb alól...
Csizmás Kond
Az ilyen környezetszennyező kérdéseiket miért nem Kínában, Amerikában vagy más megaszennyező országokban teszik fel ?
csipetke
@Horizont: 8:02 Áder?Nekem olyan érzésem van,mintha Ádernek a klímaváltozás az lenne,mint a struccnak a homok:-ebbe dugja a fejét,és közben nem látja,mit csinál a gazdája.Ezzel el-és lefoglalja magát,és tényleg úgy csinál,mintha...
papa.49
Szerintem meg ha beleülsz az autóba, és végig járod az ország főútjait NEM EZT FOGOD TAPASZTALNI , SZEMÉT MINDENÜTT TÖMÉNYTELEN MENNYISÉGBEN !!!
Persze mikor a ,,királylány,, kidobja a parkolóba a szaros pelenkát NINCS MIN CSODÁLKOZNI !!!
Janelinna
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok