Olvasónk a karácsony előtti héten 56 órát nyomott le éjszakai műszakban az elhíresült körösladányi gyárban. És jöhet a 68 órás munkahét.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
@magyarbakancs: Ellenben, mint pl. Szíjj Ártó Panama Pubi korábban a Fidelitasban halálra dolgozta magát, dmint Köteles Laca a a párthű mozgalmi kutatóknál.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@lusta: Lehet, hogy hülyeség, de attól még igaz. Ha határon kívül van a polgár, kénytelen bevállalni bármit, amit elé tolnak, csak itthon olyan finnyás.
magyarbakancs
@Eriksson: Baromi nagy értelmiségi duma amit el engedtél.
Én végzettségeim igencsak sok van. Mentőápoló felnőttszakápoló ntenzívesszakápoló , Gyógyfoglalkoztató rehabilitációs asszisztens..Élég a tudásom?Tudok szart pucolni,beteget mosdatni,borotválni ,árkot ásni,vakolni,gipszkartont szerelni,villanyt szerelni.Tudok légcső metszést csinálni,újraéleszteni,szülést levezetni.

De a MAGYAR értelmiség ezt az országot eladta,ki rabolta.
Pofáját meg befoghatná a gazdasági,jogi értelmiség.Létszíves soroljál fel 1 olyan világ terméket amit mi állítunk elő ,és tülekedve állnak a határainkon értre.
Eriksson
@magyarbakancs: Feltételezem, hogy ennyiféle végzettséggel bárhol megállod a helyed. Sok ilyen sokoldalú ember kellene az országnak, politikai beállítottságtól független. Tehetséges emberekre minden közösségnek szüksége van, ettől megy előbbre a világ.
Sajnos azok szoktak leginkább hőbörögni, akiknek se tudásuk, se tehetségük, csak hatalmas vélt jogaik vannak és persze nagy pofájuk. Sosem becsültem semmire a siránkozókat, akik a maguk tehetetlenségéért mindig másokat hibáztatnak.
magyarbakancs
@Eriksson: Hozzá teszem ezeket a végzettségeimet mind munka mellett szereztem meg.
Főleg annak tudatában ,hogy diszgráfiás vagyok.
Taigetoszról annak idején a Spártaiak le loptak volna mer olyan kicsi súllyal születtem.
Sokat tanultam és küszködtem, nekem ezek a politikus urak ne hadováljanak a munkáról.
Én mérsékelten liberális ,erősen szociális,és konzervatív vagyok.
papa.49
A ,,rabszolga törvény,, csak a melósok még nagyobb kizsákmányolását fogja elhozni, az ,,elcsúsztatott túlóra kifizetésről,, meg ne is beszéljünk, az már kimeríti a csalás fogalmát !!!
Eriksson
@magyarbakancs: Akkor érted, miről beszélek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.