Olvasónk a karácsony előtti héten 56 órát nyomott le éjszakai műszakban az elhíresült körösladányi gyárban. És jöhet a 68 órás munkahét.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
@magyarbakancs: Ellenben, mint pl. Szíjj Ártó Panama Pubi korábban a Fidelitasban halálra dolgozta magát, dmint Köteles Laca a a párthű mozgalmi kutatóknál.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Orbán azt mondta minden hónapban ki kell fizetni a túlórát, akkor itt miért nem fizetik ki?
A 3 hónapos munkakakeret miatt csak a 3. hó végén kapják meg szabadnapban?
Ehhez Orbán mit szól?
1magyar
Egy ember miért túlórázik önszántából?
1. egyéni vállalkozó a saját üzletében önként zsigereli ki önmagát (másként nem megy)
2. kell neki a pénz (de ha nem fizetik ki minden hónapban és kifulladásig 3 hónap után kap szabadnapot az már szart sem ér)
3.???
Akkor miről beszélünk? A többi diktatórikus kizsákmányolás.
Eriksson
Ilyen ez. A vállalkozó orrvérzésig, infarktusig hajszolja magát a profit kedvéért, a kis mucsai meg jajong, ha kicsit többet kell dolgoznia. Hát persze, sok szabadidőre van szüksége, hogy kipihenje a család eltartásához szükséges pénzkeresés és annak elköltésének fáradalmait. De ha lehet, inkább segélyből él.
magyarbakancs
@Eriksson: A vállalkozó csal alapból mivel ha mindent könyvelne nem élne meg.
Csal a béreken ,csal az áfán.
Munkalávaló szerinted hol keres annyit a piaci körülmények között ,hogy olyan sokat tudjon elverni.?
Mert ebben az országban minden munkalávaló minimál bérre van bejelentve vagy 1-2% -kal felette.
Intenzíves ápolóként volt olyan hónap,hogy 240-60 órát dolgoztam nem önszántamból hanem mert nem volt ember.Van egy ismerősöm iparban dolgozik havi 210 órát és 185 ezret visz haza." Mert aki többet dolgozik többet is keres nem?"
Jó duma egy olyan senkiházi szartól Mint Orbán ki életében nem dolgozott.
nevemnick
@Eriksson: te tudod miről beszélsz? Mert nem úgy tűnik.
A megmaradt vállalkozó most már azért hajt, hogy beférjen a klán seggnyalóinak csapatába alvállalkozóként, hogy majd a többéves bírósági tárgyalás után sem kapja meg a járandóságát.
A dolgozni akaró, és dolgozó ,,kis mucsai" azért küzd, hogy a mesterséges alacsonyan tartott fizetéséből eltudja tartani magát, vagy családját.
Az ilyen és a hasonló írkálmányok nem a ,,célközönséget" minősíti, hanem a hozzászólót.
1magyar
@Eriksson: A nagyvállalkozó meg infarktusig hajszolja az alkalmazottját. Minél több felhalmozott tőkéje legyen ami áll, nem működteti a gazdaságot a dolgozó meg elkölti és működteti azt.
Eriksson
@magyarbakancs: Olyanokról beszélek, akik nem hajlandóak dolgozni, még az alapórákat se. Aki meg tud, netán akar is, azt nem korlátozza a túlórakeret.
Eriksson
@magyarbakancs: "Mint Orbán ki életében nem dolgozott."
Szerinted mi számít munkának? Árokásás? Szarlapátolás? Ha így gondolod, akkor minek fenntartani főiskolákat, egyetemeket, hiszen az onnan kikerülök úgysem fognak dolgozni életükben egy percet sem.
Eriksson
@nevemnick: Az meg téged minősít, hogy egy kiragadott példából képes vagy precedenst alkotni.
lusta
@Eriksson: Akkor ezt nem értem. A hülye átlag német melós 35 órás munkahét mellet egy évben 26 túlórát dolgozott. Nem kell matematikai zseninek lenni, ha kiszámoljuk, hogy a mai magyar rabszolga 40 órás munkahét mellet évente 400 órát túlórázva csak a német bérének a harmadát, negyedét fogja megkeresni. Ön szerint , drága sztrovacsek ez így rendben van.
magyarbakancs
@Eriksson: "főiskolákat, egyetemeket, hiszen az onnan kikerülök úgysem fognak dolgozni életükben egy percet sem."
igazad van mindnek íróasztal kel felelősség nélkül jó pénz.
Orbán soha nem volt beosztott ,vállalkozó soha nem dolgozott a politika csak pofázás.
Orbánnal együtt.
Szar alak az is volt az is marad.
Eriksson
@1magyar: Ebben igazad lehet. Viszont hozzáteszem, hogy a legtöbb embernek van választási lehetősége, és nem a túlóratörvény fogja a sorsát nehezíteni, vagy könnyíteni.
lusta
@magyarbakancs: Ellenben, mint pl. Szíjj Ártó Panama Pubi korábban a Fidelitasban halálra dolgozta magát, dmint Köteles Laca a a párthű mozgalmi kutatóknál.
nevemnick
@Eriksson: csak téged, a ,,mestert" követem. :D :D
Eriksson
@lusta: A német azért tud spórolni a munkaidejével, mert neki jóformán nem is kell dolgoznia. Megkeresik neki a sörre valót más országokból bevándorolt dolgozók.
Azt nem tartod önkizsákmányolásnak, hogy a magyar maga megy a vágóhídra, hogy elmondhassa, jobban élek, mint otthon?
Eriksson
@magyarbakancs: Érdekes a véleményed. Ugyanazzal az ostorral ütsz szanaszét.
"igazad van mindnek íróasztal kel felelősség nélkül jó pénz."
Igazad van, ha mindenki ezt tehetné, csend lenne. Meg úgy is mondhatni, savanyú a szőlő. Mert tudod? Általában a tudást fizetik meg, mert árkot ásni, szart lapátolni mindenki tud. Legfeljebb nem akar. A nyavalygásból meg nem lehet megélni.
lusta
@Eriksson: Ritka nagy hülyeség amit Ön ír, de ez van.
Eriksson
@lusta: Lehet, hogy hülyeség, de attól még igaz. Ha határon kívül van a polgár, kénytelen bevállalni bármit, amit elé tolnak, csak itthon olyan finnyás.
magyarbakancs
@Eriksson: Baromi nagy értelmiségi duma amit el engedtél.
Én végzettségeim igencsak sok van. Mentőápoló felnőttszakápoló ntenzívesszakápoló , Gyógyfoglalkoztató rehabilitációs asszisztens..Élég a tudásom?Tudok szart pucolni,beteget mosdatni,borotválni ,árkot ásni,vakolni,gipszkartont szerelni,villanyt szerelni.Tudok légcső metszést csinálni,újraéleszteni,szülést levezetni.

De a MAGYAR értelmiség ezt az országot eladta,ki rabolta.
Pofáját meg befoghatná a gazdasági,jogi értelmiség.Létszíves soroljál fel 1 olyan világ terméket amit mi állítunk elő ,és tülekedve állnak a határainkon értre.
Eriksson
@magyarbakancs: Feltételezem, hogy ennyiféle végzettséggel bárhol megállod a helyed. Sok ilyen sokoldalú ember kellene az országnak, politikai beállítottságtól független. Tehetséges emberekre minden közösségnek szüksége van, ettől megy előbbre a világ.
Sajnos azok szoktak leginkább hőbörögni, akiknek se tudásuk, se tehetségük, csak hatalmas vélt jogaik vannak és persze nagy pofájuk. Sosem becsültem semmire a siránkozókat, akik a maguk tehetetlenségéért mindig másokat hibáztatnak.
magyarbakancs
@Eriksson: Hozzá teszem ezeket a végzettségeimet mind munka mellett szereztem meg.
Főleg annak tudatában ,hogy diszgráfiás vagyok.
Taigetoszról annak idején a Spártaiak le loptak volna mer olyan kicsi súllyal születtem.
Sokat tanultam és küszködtem, nekem ezek a politikus urak ne hadováljanak a munkáról.
Én mérsékelten liberális ,erősen szociális,és konzervatív vagyok.
papa.49
A ,,rabszolga törvény,, csak a melósok még nagyobb kizsákmányolását fogja elhozni, az ,,elcsúsztatott túlóra kifizetésről,, meg ne is beszéljünk, az már kimeríti a csalás fogalmát !!!
Eriksson
@magyarbakancs: Akkor érted, miről beszélek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.