Szokás azt gondolni, hogy a politikai kommunikációt illetően a Fidesz képviseli a valódi minőséget. Amikor a Narancsosok ellenzékben voltak, ez akár még igaz is lehetett, Navracsics Tibor felszólalásai valóban képviseltek egyfajta intellektuális szintet, nemcsak a formát, hanem a tartalmat illetően…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az az igazság, hogy államtitkár

s akad más gond is a cikkel

Mottó:
„Bukfenc, mindent tud!”

Az index.hu által szemlézett csinnbummcirkusz.hu „Kovács Zoltán vs. New York Times - ebből egyszer még miniszter lesz!” címmel reagál Zattyant Zotyóka újabb agymenésére. Sok más baromság mellett kifejtette, hogy „megszokott módon újra szánalmas ostobaságokat harsog a New York Times Magyarországgal és a miniszterelnökkel kapcsolatban”.
Nos ez a szerencsétlen majom, ha nem is miniszter, de a Nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár, de van itt nagyobb gond is. A derék szerző szerint „ebben az országban (valahol) létezik olyan közönség, amelynek bármit, de tényleg bármit el lehet adni, a kellő mennyiségű ajzó- és bódítószerek megfelelő adagolásával.”!
Ami egy igazán stílusos megjegyzés: legalább akkora baromság, mint a nemzetközi szóvivő kinyilatkozása, s valóságtartalma sem igazán tér el.
Egyfelől; nem valahol, hanem sajnálatos többségben és nem csak létezik, hanem tényleg ők vannak többen.
Másfelől; nincs szükség – sőt egyre kevesebb parasztvakításra van szükség, sőt kifejezetten eluralkodott az „én még ezt is megtehetem veletek” kultúrája – sem ajzó-, sem pedig bódító-szerekre, maguktól tülekednek Őfenesége méretes potroha körül!
karma1
@RonaGyuri: Gyurikam, koszi, hogy feltetted: ahogy a blogger is irja - az egyik legaljasabb szovivo aki valaha is dolgozott a fide$$nek. Hogyha meg azt is belevesszuk, amit a blogger nagyon jol megvilagitott (milyen lelek kell ahhoz, hogy valaki az alma matere ellen tegyen ilyen aljas kirohanasokat), akkor lathato, hogy ez az egesz bolhacirkusz nem mas, mint egy maffia modjara felepitett bunszovetkezet, ahol az alacsonyabb maffiatagnak azzal kell bizonyitania, hogy akar rokonok, akar baratok ellen is hajlando barmit elkovetni, akar gyilkossagot is, ezzel bizonyitva a Don iranti huseget...
Az viszont igen keves lesz, ha a rabszolgatorvenyt az EU-ban is elemzik, es torvenytelennek talaljak - ha eddig meg nem inditottak el a 7-es cikkelyt, akkor most meg egyszer fogjak javasolni ugyanennek a cikkelynek az elinhditasat???
Mi a turo kell meg az EU-nak??? Egyszeruen vetitsek le azt a telefonnal keszult videot, amit 12.-en a T.Hazban csinalt Tordai Bence, es amibol azonnal kiderul, hogy maga a szavazas teljesen ervenytelen, tehat nincs is mit kifogasolni a torvenyen, hiszen az nem ervenyes, hiaba mondja ezt a kormany. Rovidre kellene bizonyos dolgokat zarni - sajnos, sehol, meg a NYT-ben sem esik szo az aznapi teljesen torvenytelen parlamenti szavazasrol...ha ezt latnak, maris tudnak, hogy mekkora mocsokkal allnak szemben, es akkor nem a torveny TARTALMAROL kellene vizsgalatot inditania az EU-nak,...
justhpeter
Kovács át akarta venni Orbán legaljasabb seggnyalójának szerepét. És átvette. Pénzért mindent.
Ha pedig ez így van - márpedig ez így van - akkor ne keressünk nála jellemet, tartást erkölcsöt.
Nincs is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.