Több mint 1 tonna (!) kutyatápot gyűjtöttek össze a Fehérvár Enthroners játékosai annak a figyelemfelhívó kampánynak a keretében, amellyel a szilveszteri petárdázás miatt otthonukból elkóborló négylábúakra kívánták felhívni a figyelmet.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
@Csizmás Kond: Ez az embernek látszó szarkupacok véleménye. Remélem nincs semmilyen állatod, de ha mégis, akkor nagyon sajnálom a szerencsétlent.
Csizmás Kond
@Macskaszem: képzeld van kutyám is...és petárdázni is szoktunk de soha egyetlen kutyánk sem szaladt világgá amiatt...és nehogymá valaki odaköltözik kutyástól és az kezdje megmondani hogy nekem mit szabad és mit nem...
Macskaszem
@Csizmás Kond: A tied nem szaladt világgá, de csomó másik kutya viszont igen. És ezért nem a petárdázókat hibáztatom elsősorban, hanem a kutyatartókat, akik nem foglalkoznak a rettegő kutyájukkal.
Csizmás Kond
@Macskaszem: Az mese, hogy a kutya fél a pukkanástól...van vadászfegyverem is és a kutyát is vittem valaha vadászni...meg kell szokja mint bármi mást és nem fél.
A rinya meg senkit nem érdekel, aki félti a kutyáját az utazzon a kutyussal pukkanásmentes helyre ilyenkor...
Macskaszem
@Csizmás Kond: Bizonyára vannak kutyák, akik nem félnek. Vadászkutyának nyilván nem alkalmas amelyik fél. Nekem a kutyám is, a macskám is nagyon fél ilyenkor, de nem hagyjuk őket magukra, ez fontos. Ahogy az emberek sem egyformák, úgy az állatok sem.
Commenter
@Macskaszem: egyetértek! itt már most előpetárdázás folyik,és bizony az enyéim is vadászkutyák eredetileg, mégis félnek, sőt az idősebbik még remeg és is a durrogástól. A cicák detto. Nem értek egyet a petárdázással emberre veszélyes, az állatnak trauma, amit a gazdinak sem jó látni.Tudni kell hogy a kisállatoknak kb. 16x olyan erős a hallásuk mint az emberé így rájuk a petárda durranása egy valóságos robbanás erejével hat. Sosem szerettem a telet, a téli ünnepeket különösebben, de a petárdázás a legrosszabb az egészben. Rossz mint az óév végi kötelező egyenjókedv, parti, mert mindenkinek másmilyen volt az év: kinek jó, kinek rossz, kinek vegyes.Persze mindez csak az én véleményem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.