A két ünnep között, miközben az egyre szélesebb körű elégedetlenség hullámai ideiglenesen elcsitulnak, éjszaka bontották és szállították el Nagy Imre szobrát a Vértanúk teréről. Azt a szobrot, amelyet közadakozásból állítottak 1996-ban a mártírhalált halt egykori miniszterelnök emlékére, születésének 100. évfordulóján. Közadakozásból! Amikor ez a közösség adakozott, tudta, mire szánja a pénzt. Amikor most elvették e közadakozás eredményét, senki nem kérdezte meg a véleményüket.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@Nessy: kíváncsi vagyok hogy a förtelmes monstrumot is éjjel húzzák e fel? Nem azt fényes nappal fogják nagy csinnadrattával felavatni.
simmering73
"Nem is lehetne beszédesebb üzenete Orbán Viktornak Magyarország népéhez 2019-re. A lopva eltávolított Nagy Imre-szobor helyére gigantikus méretű antiszemita emlékmű kerül, amelynek tetején kőkoporsó áll. Ez Orbán Viktor ajándéka Magyarországnak az új esztendőre. Egy koporsó."
nepszava.us/bartus-laszlo-koporso-magyarorszag-felett/
Commenter
@simmering73: ha bukik a rendszer maga alá temeti őt is. Így lehet az egész az ő koporsója. Legyünk optimisták. Ettől függetlenül Bartus cikke most is találó.
Nessy
Már a régi/új Kossuth szobortól is depressziós lett, aki ránézett. Szürke, lehajtott fejű embere csoport. Most jön egy hasonló, amelyiket szintén bírálták a megalkotása idején is, mint alkotást.
Tudniillik, ha eredeti, az eredeti helyen, az más. De mi replikákat gyártunk egy 100 évvel ezelőtti szoborról. Ez a szobor áthelyezés már mániájukká lett, a régi kor majmolásával együtt. Csak ez nagyon groteszk a XXI. században.
Csizmás Kond
...adott egy akármi...és az örökre úgy kell maradjon, mert a maradi emberek nemszeretik a változást...
és tényleg miért kell képviselő ha egy park vagy akármi rendezéshez is sokan úgy érzik hogy ki kéne kérni az ő becses véleményét ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.