Részben a kocsik késői leszállítása, részben a sorozatos meghibásodások miatt 1 milliárd forintot követel a BKV az orosz gyártótól. A Metrovagonmas előbb elismerte a kötbér jogosságát, majd visszakozott, azóta pedig csend van.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
megjött az a pénz, csak a többihez ment, amit azért kaptak a kedvezményezettek, hogy ezt a határsz...t vegye a főváros! =))
advocat
Nagy üzlet volt. Oroszoktól kötbér? Az már vicc. Majd Paksot is perelhetjük! Lesz ott hiba bőven.
kokopelli
@RonaGyuri: Képzeld azt a "náci"-zást,"EU"-sozást,ha Hegyeshalmon túlról szerezték
volna be!
advocat
Ez volt a legjobb üzlet? Igaz más cég talán még légkondit is tett volna bele. De Tarlós szerint nem kell, mert lent nem süt a nap. De a felszínen igen! És azért ott is jár. Bécsben kell. Csak az nem orosz, mert azért ezel egy kicsit nyaltunk Putyinnak is. De ezek mikor fizetnek? Talán soha. Mert az orosz bank nálunk mentes minden alól. Nem vagyunk újra az orosz szférában? Viktor, miről dumáltál 1989. június 16-án? Hát nem erről.
Clavigo
Szólni kell a Főnöknek,,Majd legközelebb megemlíti a Gazdának,,ha raportra hívják Moszkvába...oszt jó napot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.