Akkorák az eltérések a fizetésekben, hogy legalább az állomány harmada a minimálbér körül keres, miközben a belügy 50 százalékos emelésről beszél.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Valaki pisztollyal áll a hátuk mögött,hogy kötelező a rendőrségnél dolgozni?Nyilván csábító az egyenruha,de ezért semmit nem adnak a boltban.Az egészségügyben is hasonló a helyzet,a beígért fenenagy fizetésemelés inkább csak fidesz-ígéret,inkább csak emelgetés,nem igazi fizetésemelés.A fiam műtősegéd,olyan sokan kiléptek a kórházból,hogy az ottmaradóknak irgalmatlan-sokat kell ügyelniük,hogy ne legyen nagy a fennakadás.A fiam is azon gondolkodik,hogy elmegy árufeltöltőnek az aldiba,vagy a lidlbe,a fizetés kb ugyanannyi,mindenféle ügyelet nélkül.
cikicakk55
@csipetke: Az én fiam meg szakképzet ápoló.A múlt hónapban 8 nap túlórája volt és 153.000 ft fizetést kapott most 3-án. Ráadásul olyan kevesen vannak,hogy 35 betegre délután kettőtől este 10-ig ketten vannak( egy segédnővér és egy szakápoló) éjszaka meg csak egy szakápoló. Egy osztálytársa át ment az Aldiba árufeltöltőnek és nevetve mutatta a telefonján az sms-t amit a bankja küldött. 254.000 ft-ot kapott kézhez,tisztán és csak 8 órát dolgozik, nem emelget nehéz dolgokat, és nem emberéletekért felel.
Sámannus
Persze Putyin ide tolt csőcseléke le van vajazva rendesen.
csipetke
@cikicakk55: 14:41 Tudom,hogy hogy működnek a dolgok az ápolóknál is,mert a menyem diplomás ápolónő,de neki se kell gondolkodnia,hogy mibe fektesse a fizetését.Már azt a kis cafetériát se kapják,amivel egy kicsit rásegítettek a konyhapénzre.Azt mi már nem érjük meg,hogy normális,európai fizetést kapjanak az emberek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.