A hasonló ügyekben gyakran megszólaló politológus ezúttal is a közmédiában szakértett. 

Máris a tüntetések kifulladásáról beszél a kormányközeli szakértő

Fotó: Facebook

Kiszelly Zoltán politológus szerint a szombati fővárosi és a vidéki tiltakozásokon részt vevők alacsony száma jól mutatja, hogy "kifulladtak" a "túlóratörvény" miatti tüntetések.

A politológus az M1 aktuális csatornán hétfőn azt mondta, a decemberi első tüntetéseken sem vettek részt sokan, de az ünnepek alatt teljesen elült a tiltakozási hullám, és a hétvégére tervezett szakszervezeti blokád érdeklődés hiányában elmaradt.

Az új törvény egy évi 416 órát engedélyező uniós jogszabály átültetése, ez egy lehetőség, amellyel kevés cég akar élni, így kevés embert is érint – jegyezte meg.

Elmondta: 2010 óta nagyon kevés tömeget megmozgató tüntetés volt, és ha van is egy nagyobb demonstráció, az elégedetlenség elapad, és a végén – a hétvégi tiltakozáshoz hasonlóan – 2-3 ezer, az ellenzéki pártok támogatóinak kemény magját képező ember tüntet.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Kiszelly Zoltán azt mond amit akar, vagy amiért megfizetik.
Nem fogadnék arra, hogy ennek a kormány számára hosszú távon jó vége lesz. Arra szavazok, hogy ennek végén eltűnik a kormány is és a fideSS-kdnp is. Ahogy az mdf és az szdsz is.
A kérdés csak az, hogy a térerőhiányba fognak-e eltűnni vagy a börtönbe.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@Aki Én: ...amíg lóß@r van,addig veréb is van! ;-)
namihami
Van annyi pénz, amennyiért a Kiszelly is szakértő.
Ő szakért és mi becsülettel és bőségesen megfizetjük. Bolond lenne nem csinálni, amíg a fideszszavazóknak igénye van rá. Pusztán gyomor és erkölcs kérdése. Hiszen, ugyebár, a szakértelem egyébként is...
Márpedig:: A lélek ugyan gyenge, de a gyomor erős!
Eladott Ország
A tüntetések kifulladását csak ez a rohadt rezsim reméli, de már egyre több ember előtt világossá vált, hogy ettől a bűnöző bandától minél hamarabb meg kell szabadulni! Nem hátrálhatunk tovább!
desiro
zolika töröld meg a szád, mert nagyon sz@ros.
mackoka46
Akkor be kell vetünk saját magunk sanyargatását, hogy abszolút visszafogjuk magunkat, csak a legszükségesebbet vásárolunk, elcsapjuk a kormányzatot a parazitáikkal együtt az áfától és a mellékestől.
verőce21
A "valami megváltozott”, "megmozdult az ország”, "Orbán nem ura a helyzetnek” kijelentések, mintha tartalmukat vesztették volna. Egészen nyugodtan kijelenthetjük, hogy ha egy tízmilliós országban a fővárosban és vidéken 8-10 ezer ember tüntet a kormány ellen, az eléggé távol áll a forradalomtól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.