Februárra ígérték a rászorulóknak a – hetek óta a hivatal udvarában álló – tüzelőt. Miközben a riportot készítettük, elkezdték kihordani a fát az őrhalomi családokhoz. Akárhogy számoljuk, nem lesz elég a fűtésszezon végéig.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
@Shikari: Jóléti államokban ezt úgy hívják szociális háló. Természetesen az ilyen csóró országban erre nem telik. Kurva keresztényi hozzáállás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Egy kis keveredés van itten! Van a szociális tűzifa- amire az önkormányzat pályázhat-és oszthat ki a rászorulóknak. Van aztán a rezsi csökkentés! -központilag 12000 Ft/háztartás.Ezt az összeget a távfűtéses lakásban lakók, és a gázzal fűtők automatikusan megkapták 2017/2018 fűtési idényben 2018 év elején. Erre kellett az ebből kimaradókank beadni az "igénylést"!! 2018 októberében ,jogvesztő határidő mellett. Ezt aztán központilag eldöntötték, hogy mégsem pénzben adják oda az igénylőknek,hanem tűzifában,szénben.Azóta se kép,se hang róla- ill. annyit lehet tudni, hogy a rezsicsökk.megérkezik 2019 végéig.
Itt a szoc.tűzifát nem adja ki a polgi,holott megkapta a község. Miért nem?-nem májusban kell fűteni,hanem most.Közben a hivatal udvarán ott ázik-vizesedik a fa-ugye nem kell mondani,hogy rögtön más lesz a súlya.
Nessy
@kereső: Aztán majd lesz a nyaff,nyaff a környezetvédők részéről, hogy akik ezzel fűtenek, szennyezik a levegőt. Ugyanis a nedves fával remek füstjeleket lehet küldeni a szomszéd faluba, csak éppen nem ég rendesen!
kereső
@Nessy: Na igen. Beteriti az egész falut- annyi eredménye van, hogy nehezebb megfagyni mellette.
csak úgy....
@Shikari: hiába rázod itt magad tibim! te voltál és maradsz is egy buta tahó!
írni tudsz,talán olvasni? is, de az elméd iszonyatosan zakkant...
telente a kertemben etetem a madarakat és szomorúan tapasztalom,hogy pld. egy cinegének,több esze van,mint neked...
tudode
Az azért elmond Őrhalomról sok mindent, hogy ÉHEZNEK és FÁZNAK emberek!
.
Szerencséje volt az országnak a II. vh után az, hogy a VÁROSIAK éléskamrája voltak a falvak!
.
Mi lesz a falvakkal, ahol arra szorul a lakosság, hogy
.
------- Malacokat osztott Székelyben a Minden gyermek lakjon jól alapítvány.

www.youtube.com/watch?v=ra5KYXU3N9Y
.
A regnáló kormány észrevette, hogy a VÁROSOK is fejlesztésre szorulnak!
.
A mindenkori kormány NEMTÖRŐDÖMSÉGÉNEK jele az, hogy nem csak a TÜZELŐ, a FEJLESZTÉS is pofára megy!
Eladott Ország
A kormány ugye már betiltotta a hajléktalanságot, de annyi minden van még, amit ezen a módon orvosolni lehetne. Aztán be kellene tiltani a fázást például, máris elviselhetőbb lenne a tél. Az éhezés is tilos lehetne, valamint a szegénység. Elvégre ennyi kell hozzá, mindössze egy törvény. Majd Kósa Lala benyújtja szépen, a parlament megszavazza és meg is vagyunk. Mi pénzt megtakaríthatnánk ha se egészségügyre, se szociális ellátórendszerre nem lenne szükség. Mert most például szükség lenne rá, csak éppen nincsen. De az legalább drága. Akkor meg nem is kellene, mindjárt más érzés lenne. Hogy legyen sikerélmény is, be lehetne például tiltani azt, hogy valaki 320 centinél magasabbra nőjön. A háromnál több kéz növesztése is tilos lenne, a nők fitymaszűkületét és a férfiak menstruációját is be lehetne venni a tiltott dolgok közé, valamint a láthatatlanná válást és az önerőből, saját szárnyakkal kivitelezett repülést is. Ezek azonnali eredménnyel járó projektek, lehetne éjt nappallá téve propagálni a kormány hihetetlen sikereit ezeken a területeken. Betiltható lenne még a gondolkodás, a véleményalkotás és annak szóban, vagy írásban történő kifejezése, a kormány kritizálása, a lelkiismereti szabadság, a sajtószabadság, a világnézeti szabadság, az önálló gondolkodás, a tudás és a logika. Jaj, bocsánat, nyitott kapukat döngetek. Ezen már túl is vagyunk. Hiába, a mi politikusaink minden pénzt megérnek. Teszik a dolgukat fáradhatatlanul a mi érdekünkben és a saját érdekükben is, mert ami nekünk jó, az nekik is jó. Vagy mégsem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.