A miniszterelnök szerint sikeres kisvárosokra van szükség. 

Orbán szerint a kormány szívügye, hogy megerősítse a magyar vállalatokat

Fotó: MTI

Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a Bács-Kiskun megyei Mélykúton, a Hunent Víziszárnyas Feldolgozó Zrt. gyáravató ünnepségén kijelentette: a magyar modell működik, Magyarország egyre jobban teljesít.

"Jó látni, hogy ma már olyan időket élünk, amikor magyar kisvárosokban sokmilliárdos termelő beruházások valósulnak meg, mert úgy képzeljük el a magyarok jövőjét, hogy a kisvárosok sikeresek lesznek, és a magyar falvaknak is lesz jövője, ehhez pedig ilyen beruházások kellenek"

A kormányfő hangsúlyozta, hogy Mélykút ettől kezdve egész Európa egyik legmodernebb víziszárnyas-feldolgozó üzemével büszkélkedhet. Kiemelte, hogy a 350 új munkahelyet teremtő, 40 millió eurós beruházást egy magyar családi vállalat hozta tető alá.

(MTI)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Hogy ne kelljen jópéldáért messze menni, mindjárt itt lenne pl. a szarvasi kávéfőzőgyár.
Akkora segítséget kapott, hogy be is zárt tőle.
Képzelem, mekkora vigasz lehet a 400 embernek az a hír, hogy a csirkegyárban 350 munkahely létesült. Örömükben a se..üket verték a földhöz és táblákat kezdtek gyártani a következő Békamasírhoz. Egy kis pocakos ember es az Éljen ...-felirat lesz rajta. A név és a haj mennyiség még függőben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@papa.49: Német a tulajdonos csak nehogy egy pár év múlva ez is csődöt jelentsen és a drága gépeket meg elviszik mint anno a Ceglédi húsip. vadonatúj gépeit tüntették el. Nemrég vonattal utaztam Cegléden át és megdöbbenve láttam már a gyárat is lebontották.
cikicakk55
@kokopelli: ma 14:17
Aki felveszi a lóvét annak termelő aki megdolgozik azért a lóvéért,hogy milliókból milliárdok legyenek,annak temető.
justhpeter
"Mindennapi hazugságainkat add meg nekünk ma" És megadta. Ámen.
papa.49
Ami itt az mti. hírben nem szerepel 4.4 milliárd támogatást is kapott az üzem, és van még egy érdekesség, csendestárs egy Balog Zoltán nevű fickó !!!
1magyar
Német a tulajdonos de inkább mint indiait támogassunk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.