A miniszterelnök szerint sikeres kisvárosokra van szükség. 

Orbán szerint a kormány szívügye, hogy megerősítse a magyar vállalatokat

Fotó: MTI

Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a Bács-Kiskun megyei Mélykúton, a Hunent Víziszárnyas Feldolgozó Zrt. gyáravató ünnepségén kijelentette: a magyar modell működik, Magyarország egyre jobban teljesít.

"Jó látni, hogy ma már olyan időket élünk, amikor magyar kisvárosokban sokmilliárdos termelő beruházások valósulnak meg, mert úgy képzeljük el a magyarok jövőjét, hogy a kisvárosok sikeresek lesznek, és a magyar falvaknak is lesz jövője, ehhez pedig ilyen beruházások kellenek"

A kormányfő hangsúlyozta, hogy Mélykút ettől kezdve egész Európa egyik legmodernebb víziszárnyas-feldolgozó üzemével büszkélkedhet. Kiemelte, hogy a 350 új munkahelyet teremtő, 40 millió eurós beruházást egy magyar családi vállalat hozta tető alá.

(MTI)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Hogy ne kelljen jópéldáért messze menni, mindjárt itt lenne pl. a szarvasi kávéfőzőgyár.
Akkora segítséget kapott, hogy be is zárt tőle.
Képzelem, mekkora vigasz lehet a 400 embernek az a hír, hogy a csirkegyárban 350 munkahely létesült. Örömükben a se..üket verték a földhöz és táblákat kezdtek gyártani a következő Békamasírhoz. Egy kis pocakos ember es az Éljen ...-felirat lesz rajta. A név és a haj mennyiség még függőben.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Hogy ne kelljen jópéldáért messze menni, mindjárt itt lenne pl. a szarvasi kávéfőzőgyár.
Akkora segítséget kapott, hogy be is zárt tőle.
Képzelem, mekkora vigasz lehet a 400 embernek az a hír, hogy a csirkegyárban 350 munkahely létesült. Örömükben a se..üket verték a földhöz és táblákat kezdtek gyártani a következő Békamasírhoz. Egy kis pocakos ember es az Éljen ...-felirat lesz rajta. A név és a haj mennyiség még függőben.
Clavigo
Ja...tényleg. Ez tisztán látszik. ..mint legutóbb Szarvason.. Megüthetne már guta ,te Seggarc.
papa.49
Igen a kontár kurmány szívügye, HA A MI KUTYÁNK KÖLKE A TULAJ, egyébként meg spongya rá !!!
RonaGyuri
tudjuk Viktor, ahogy azt is hogy nektek csak a csókosaitok magyarok! =))
tudode
Csoda történt, vagy LÓDÍT az, aki ha LEKOPOTT "volna" akkor is késő lenne azzal, hogy amerre járkál játssza a CSEKONICS BÁRÓT!
.
Egy alféllel TÖBB paciKÁT képeSS megülni, etető szintjén akkor, amikor
.
---- Rekordot döntött a kormány idén a multik zsebének kitömésében
.
index.hu/gazdasag/2018/12/12/rekordot_dontott_a_kormany_iden_a_multik_zsebenek_kitomeseben/
..
""" 2018. december 11-ig a kormány 86,5 milliárd forintot osztott ki jellemzően multinacionális cégeknek a nagyberuházásaik támogatására, ami rekordösszegnek számít – írja az Mfor.hu.
.
Az ún. egyedi kormánydöntésekkel megítélt támogatások összegének tekintetében 2004 óta eddig 2017 volt a rekordév, amikor 71 milliárd forintnyi támogatást osztottak ki, 2016 pedig a dobogó harmadik fokára fért fel 64 milliárd forinttal. Idén létrehozott munkahelyek tekintetében is megdőlt a rekord, ugyanis a cégek a beruházásaiknak köszönhetően 8761 munkahely jön létre.""" (...)
.
Vegye már észre a HETTYEMPITTYÉVEL, hogy ezen a szinten a SZAVAKNAK súlya lenne, ha nem egy POLITIKAI SZÉLHÁMOSTÓL hangzanának el ezek a fentKÖLT szavak, amelyek míg leérnek morzsiKÁKÁ zsugorodnak!
arcmás
Words, don't come easy to me
How can I find a way to make you see, I lhate you
Words don 't come easy
cikicakk55
"Jó látni, hogy ma már olyan időket élünk, amikor magyar kisvárosokban sokmilliárdos termelő beruházások valósulnak meg,"
Osztán azt miért nem teszed hozzá csuti,hogy azért sok milliárdos,mert nektek így fog a cerkátok. Amennyiben a reális árat néznénk,akkor inkább csak több milliós lenne a végeredmény. A másik! Azt már megszoktuk,hogy " Soros"," migránsok" Brüsszel" na de ahogy elnézem most már minden beszédjében az is benne van,hogy " Magyarország egyre jobban teljesít" Ti ezt honnan tudjátok? Hónap végén pár száz milliárddal bővül a kanári szigeteki bankocska? Esetleg ti Úgy látjátok,hogy a Magyar nép egyre boldogabb és egyre jobban meg van pakolva az a bevásárló kocsi a multiknál? O1G! Térj már észhez. Az lehet,hogy ezt egy Magyar gazdaság hozta létre,de egész biztos vagyok benne,hogy egy ismeretlen nnevű vezérigazgató mögött valamelyikőtök ott áll és tartja a zsebét a millió és a milliárd közti különbségért.
kokopelli
@cikicakk55: ...termelő vagy temető? (;-))
szaboria1
A hír igaz többször utaztam arra és látni lehetett az 55 -ös út mellett építkeztek és mint kiderült víziszárnyas feldolgozó épült. Bács- kiskun déli részéről Madaras, Bácsalmás, Jánoshalma területéről volt a toborzás.
szaboria1
@papa.49: Német a tulajdonos csak nehogy egy pár év múlva ez is csődöt jelentsen és a drága gépeket meg elviszik mint anno a Ceglédi húsip. vadonatúj gépeit tüntették el. Nemrég vonattal utaztam Cegléden át és megdöbbenve láttam már a gyárat is lebontották.
cikicakk55
@kokopelli: ma 14:17
Aki felveszi a lóvét annak termelő aki megdolgozik azért a lóvéért,hogy milliókból milliárdok legyenek,annak temető.
justhpeter
"Mindennapi hazugságainkat add meg nekünk ma" És megadta. Ámen.
papa.49
Ami itt az mti. hírben nem szerepel 4.4 milliárd támogatást is kapott az üzem, és van még egy érdekesség, csendestárs egy Balog Zoltán nevű fickó !!!
1magyar
Német a tulajdonos de inkább mint indiait támogassunk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.