Újabb belső dokumentum látott napvilágot hétfőn arról, hogy mennyire katasztrofális személyi és tárgyi feltételek mellett működött a Honvédkórház sürgősségi centruma. Ugyanerről beszélt egy múlt héten birtokunkba kerül levél tanúsága szerint a részleg megbízott vezetője is, amit még a miniszter sem cáfolt meg. Az egészségügyi intézmények működését ellenőrző Nemzeti Népegészségügyi Központ vizsgálata mégis mindent rendben talált a Róbert Károly körúton. Hogy lehet ez? És ki a felelős, hogy így van?

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Hazudnak!
Soha nem ismerik be ha baj van! Akkor is minden rendben lesz ha rájuk dől az épület. Legfeljebb ráfogják a nem létező terroristákra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@papa.49: nem tudom mi Benkő Tibor végzettsége, nem került nyilvánosságra hogy katonaorvos-e. Bár kásler felügyeletével sem járna jobban a Honvéd kórház.
papa.49
@Commenter: Nem orvos hanem tábornok.
A bolndkasler még lejjebb van tőle is .
Commenter
@papa.49: szomorú. Mert ide orvos végzettségű ember kellene, nem egy katona.
papa.49
@Commenter: Régen a Honvéd Kórház igazgató főorvosa mindig főtiszti rendfokozatú orvos volt, a hadügy miniszter is katonatiszt, hiszen nyilván értenie kell a sajátos katonai rendhez...
A mostani hadügy miniszter a törzskarban volt tábornok ..
Commenter
@papa.49: ezért is hívták Honvéd Kh-nak és ezért is maradt meg máig is a köznyelvben így hiába nevezték át ÁEK-nak.Benkőért is, Káslerért is végül is egy ember a felelős: a csuti...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.