Hétfőn tartja alakuló ülését a 30 éve szabadon elnevezésű rendezvénysorozat előkészítő bizottsága. Kétségtelenül maradandót alkotott a rendszerváltoztató nemzedék – mondta a Magyar Időknek Kónya Imre abból az alkalomból, hogy hétfőn tartja alakuló ülését a 30 éve szabadon elnevezésű rendezvénysorozat előkészítő bizottsága, amelynek ő is tagja. A volt belügyminiszter szerint fontos, hogy a magyar nemzet a sajátjaként élje meg nagy történelmi pillanatait.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A Bizottság

ha és amennyiben lett volna olyan naív, akinek egy pillanatnyi kétsége is lett volna

A napokban ismét reflektor-fénybe került a derék Kónya Imruska, aki lássuk be vagy az egyik legnaivabb, vagy az egyik leggátlástalanabb tróger a gengszterváltás történetében. Az ok, hogy bigottságot rittyentett „30 éve szabadon” névvel a kerekasztal-tárgyalások évfordulója kapcsán.
Mondjuk – túl a közvetlen tapasztalatokon (pl. 56 60. évfordulója) – ártunk ée qurmányunktól nem sok jóra számíthatunk, de a derék egykori belügyér ezt biztossá is tette, mikor kijelentette: „a bizottság szeretné aktuálpolitika-mentes programokkal megtölteni a kétéves emlékévet, dehogy ez mennyire sikerül majd, az ellenzéken is múlik”.
Azonban még ennél is egyértelműbb maga a bigottság:
„elnöke Kövér László, társelnöke Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter.
Aztán „tagjai: többek közt Schmidt Mária, Kónya Imre, Lezsák Sándor, Balog Zoltán volt miniszter és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. Valamint Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója”! =))”
Ütős csapat! =))
papa.49
@RonaGyuri: Igen, KUTYAÜTŐ csapat !!!
A derék szarjancsi kitesz magáért !!!
RonaGyuri
@RonaGyuri: bocs véletlenül elküldtem, ezek vér profik: csalásban, lopásban, hamisításban és paraszt-vakításban! =))
papa.49
@RonaGyuri: Erre írtam, hogy kutyaütő mind mert csak ezekben jeleskednek, mondjuk a Kónya elvtársat személyesen is ismerem ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.