A lap holnaptól, azaz február 6-tól Magyar Nemzet néven fog megjelenni. A napilapra korábban befizetett előfizetési díj a Magyar Nemzetre is érvényes lesz. A szerdán újrainduló Magyar Nemzet főszerkesztője Ballai Attila lesz. 

A Magyar Idők szombati számában már egy rövid közleményben tudatta, hogy a napilap nevet vált, és február 6-tól Magyar Nemzet néven fog megjelenni. Ez a közlemény ma – kissé kibővítve – megjelent az utolsó nyomtatott kiadású Magyar Idők címlapján, és a lap oldalának online címlapján is.

Ma jelent meg utoljára a Magyar Idők napilap

Fotó: Képernyőkép/Magyar Idők

Ebben leírják, hogy a névváltoztatás nem érinti a lap tartalmát, a szerkesztőség irányvonalát a formátumát, az árát és a kiadó is változatlanul a Magyar Idők Kiadó Kft. lesz.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Magyar Idők napilap nevet vált, 2019. február 6-tól Magyar Nemzet néven fog megjelenni. A névváltoztatás nem érinti a lap tartalmát, a formátumát, az árát és a kiadó személyét (Magyar Idők Kiadó Kft.). A Magyar Nemzet a Magyar Idők alatt megszokott irányt és szerkesztőségi elveket fogja képviselni a későbbiekben is. A változással kapcsolatban Önnek semmilyen teendője nincs, a napilapra korábban befizetett előfizetési díj a Magyar Nemzetre is érvényes lesz

- írja a lap.

A Magyar Idők első száma 2015 szeptemberében jelent meg, a lap a Napi Gazdaságból alakult át közéleti napilappá.

Ballai Attila lesz a szerdán újrainduló Magyar Nemzet főszerkesztője

Ballai Attila a Közgazdaságtudományi Egyetem elvégzése után azonnal az újságírói pályára lépett, dolgozott az Esti Hírlapnál, a Pesti Hírlapnál, a Népszavánál, a Magyar Nemzetnél, majd a Magyar Időknél. Tudósított öt olimpiáról, több tucat világ- és Európa-bajnokságról, munkatársból rovatvezető, a Magyar Nemzetnél lapszerkesztő lett – írja a lap online felületén.

Hozzáteszik:

Ballai Attila az 1990-es évtizedben a Ferencvárosi Torna Club, 2000-től a Magyar Kézilabda-szövetség sajtófőnöke, az utóbbi másfél évben pedig kommunikációs igazgatója volt.

Gajdics Ottó, a megszűnő Magyar Idők főszerkesztője a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (Kesma) portfólióján belül kap új fontos pozíciót.

Forrás: Magyar Idők, Index, ATV

Címlapi kép (illusztráció): Pixabay CC0

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A szemünk előtt zajlik a magyar történelem legnagyobb maffialeszámolása, és mindenki néz, mint a moziban. A szemetes edényt mindegy hogy nevezem, szemetesedény marad. Állítólag a Gundelt is átnevezik nemzeti menzára.Legyél vele boldog Viktor. Eggyel több szar, amit nem olvasnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
A szemünk előtt zajlik a magyar történelem legnagyobb maffialeszámolása, és mindenki néz, mint a moziban. A szemetes edényt mindegy hogy nevezem, szemetesedény marad. Állítólag a Gundelt is átnevezik nemzeti menzára.Legyél vele boldog Viktor. Eggyel több szar, amit nem olvasnak.
Sámannus
Majd háturulról és lefele fejjel olvassuk.Hátha még jó is sülhet ki belőle. Vagy abból is jó lesz a mahorkát szívni, mint a Pravdából, vagy a Izvesztyijából.
namihami
Február 6.-tól más néven, de aggodalomra semmi ok, a régi (békemenetes) szinvonalon, igazodva az eddigi igényekhez, ismét fizethetjük.
Az élet mégis szép, nemdebár? A jobbos néptársak szellemi "" igénye"" közpénzen lefedve.
Eladott Ország
@Mirabilis: Besárgult (befideszesült) az elküldés és idegesítő a legfrissebb , top hírek sötétített felirata.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.