A 2018-as béremelési hullámot követően ezúttal 2019. március 1-jével további, átlagosan 15 százalékkal emeli bolti és raktári dolgozó munkavállalói munkabérét a Lidl - adta hírül honlapján az üzletlánc.

A Lidl is emeli a béreket, 317 ezer forintot is kereshet egy eladó
Fotó: Wikipédia

A béremelést követően a német áruházláncnál

a kezdő eladók 267-287 ezer forintos bruttó fizetést kapnak, a már legalább három éve ott dolgozók pedig 297-317 ezer forintot, 8 órás munkaidőben. 

Az összeg a havi bruttó alapbér és a béren kívüli juttatás összegét tartalmazza. Efelett járnak a pótlékok.

A logisztikai központokban dolgozó komissiózó feladatkört ellátó munkavállalók esetében

a kezdő havi bruttó járandóság 277 ezer és 313 ezer forint között alakul, míg a már három év munkaviszonnyal rendelkező komissiózó számára a legmagasabb bruttó havi járandóság 342 ezer és 393 ezer forint között érhető el, 8 órás munkaidőben, amely összeg a havi bruttó alapbér és a béren kívüli juttatás összegét tartalmazza.

Továbbá ezen felül kerülnek kifizetésre a pótlékok, melyek összege előre nem meghatározható, de a tavalyi évben átlagosan havonta bruttó 55 ezer forintot jelentett.

A logisztikai központokban dolgozó targoncavezető feladatkört ellátó munkavállalók esetében a kezdő havi bruttó járandóság 302 ezer és 333 ezer forint között alakul, míg a már három év munkaviszonnyal rendelkező targoncavezető számára az elérhető

legmagasabb bruttó havi járandóság 370 ezer és 413 ezer forint között alakul, 8 órás munkaidőben, amely összeg a havi bruttó alapbért és a béren kívüli juttatás összegét tartalmazza.

Továbbá ezen felül kerülnek kifizetésre a pótlékok, melyek összege előre nem meghatározható, de a tavalyi évben átlagosan havonta bruttó 60 ezer forintot jelentett.

Az üzletvezetők esetében a kezdő havi bruttó járandóság 449 ezer és 523 ezer forint között alakul, míg a már három év munkaviszonnyal rendelkező üzletvezetők számára

a legmagasabb bruttó havi járandóság 632 ezer és 695 ezer forint között érhető el, 8 órás munkaidőben, amely összeg a havi bruttó alapbért és a béren kívüli juttatás összegét tartalmazza.

Továbbá ezen felül kerülnek kifizetésre a pótlékok, melyek összege előre nem meghatározható, de a tavalyi évben átlagosan havonta bruttó 69 ezer forintot jelentett.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Akkor talán már elvárható lenne, hogy kevesebbszer csapják be a vevőket...
Levendula
@durbincs: Nem tudhatod, hogy hol dolgozom... Egy viszont biztos, a Penny-ben még soha az életben nem csaptak be a pénztárnál. Ez sajnos sem az Aldi-ról, sem a Lidl-ről nem mondható el, pedig dupla bért kapnak, mint a "pennisek".
DR PRÉDlKÁTOR
@durbincs: büdös ebihal te hol és mit dolgozol? Szerintem semmit sem csinálsz, itt lopod a napot, idegesíted az értelmes embereket.
DR PRÉDlKÁTOR
@durbincs: te büdös hal, anyádat is meg apádat is? ejnye? van testvéred? azokat is? mindegyiket? mert jól esett neked? durbincs-kilincs?
DR PRÉDlKÁTOR
@durbincs: HüJe-e vagy durbincs? az vagy? igen?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.