Átragasztotta a kormány propagandaplakátjait a Momentum. Közben ellenkampányra is készülnek, erre adományokat gyűjtenek.

"Orbán Viktor a leggazdagabb magyar" – meghackelték a kormány újabb sorosozó plakátkampányát

Fotó: Facebook

Valóságkampánynak nevezi a Momentum Mozgalom saját, közösségi finanszírozású plakátkampányát – ezt írtuk a múlt héten, a Momentum szerint „képzelt ellenségek helyett a valódi problémákról kellene beszélnünk”.

Ezeket írták a plakátokra:

- Több mint 400 körzetben nincs háziorvos

- Több mint 4000 tanár hiányzik az iskolákból

- Minden hatodik magyar gyerek külföldön születik

- Orbán Viktor a leggazdagabb magyar

Az ellenkampányra még csak gyűjtik a pénzt, a párt aktivistái „már hétvégén sem tétlenkedtek” – ahogy a párt közleményében áll. Vasárnap éjszaka a már meglévő Fidesz-plakátokat matricázták át országszerte. Többek között Békéscsabán, Debrecenben, Kecskeméten, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsett, és Szolnokon is.

A későbbiekben is mindent megteszünk majd, hogy minél többekhez eljuttassuk a valóságot – saját plakátok, szórólapok, matricák és egyéb hirdetések formájában. Adománygyűjtésünket folytatjuk, hogy megállítsuk a gyűlöletszítást, félelemkeltést és az egész országot ellepő hazugságokat.

(hvg.hu)

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kokopelli
@menekült: ..egy ötéves gyermek sem mondhatja,hogy még nem hazudott!A fideszesek kb. az
"ötévesek-x" korúak szintjén vegetálnak??? ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Hahaha. Én meg Buddha földi reinkarnációja vagyok. Aljas,hazug féreg.
nezelodo
"Negative velemennyel es ertekekkel nem lehet kampanyolni.."
Teccik, ahogy a fb-os Éva Kovács írja. Tényleg, minek költenek a dakoták annyit óriásplakátokra, ha az ájult híveik sem olvassák el!? A fidesz mást sem tesz mint "negative véleménnyel" (hazugsággal) riogatja a tudatlan, csak a királyi kanálisokon szocializálódó embereket, és majd ez alapján szavaznak. Sebaj, majd a shikari ad nekik tanácsot. Kár, hogy egykor a Prágában bepiálva randalírozó szobormászóknak nem adott... Pedig akkor, ahogy illik, biztos a cocializmus harcos védelmezője lehetett.
juttka
@KisTehen: Papíron, persze, de az a pénz nem az övé, csak az ő nevén szerepel.
juttka
@lugas: Jól írod, a fidesz szánalmas banda!
Sámannus
Remélem a saját plakátokon el rejtenek néhány nagy G-s feliratot is eci toldattal fűszerezve, amit a mi csahosaink díszítenek, köztük a média felügyelet és igazgatók arcát is mutatva..
Mirabilis
Kell az ellen kampány! És ez jó is, csak ragasszák ki a szabolcsi elmaradottaknak is. Ja, persze azoknak minek, 2 zsák krumpliért fidesz szavazók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.