Az éj leple alatt töltötték a kiemelten védett partrészt. Akaliban csak suttogni mernek az ügyről, mert Mészáros Lőrinc cégét sejtik a háttérben.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
A szívem elszorul, hogy anyagi érdekből teszik tönkre Orbánék a természetet. Ráadásul a Balatont, amiből csak egy van basszátok meg.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Nessy: Mivel van olyan ismerős akinek a nyaralója igen közel van az inkriminált part részhez, és szoktunk levelezni a neten, tudom hogy ugyan olyan elhanyagolt mint volt a botrány idején !!!
papa.49
@Commenter: Családi hagyomány amihez hozzáér az menten szarrá lesz !!!))))))))))))))))))))))))))))))
arcmás
Barbár állatok.
Milyen, amikor a paraszt hatalomhoz, pénzhez jut?
Hát ilyen... ilyen szar-szemét-primitív-gazemberes.
arcmás
A maffiózók is parasztok... az egész qurva világon mindenhol a parasztokkal van a baj!
Túl sok a paraszt, kevés a fóka.
Eladott Ország
Orbán Viktor, aki magánbirtokának tekinti az országot – tévesen, mert az nem az ő, hanem a felcsúti szomszédja nevén van – szólott az alattvalókhoz. Szinte látom magam előtt Reszelőfalán Krumpli nénit, ahogy a konyhában maga alá igazítja a hokedlit és beizzítja a Sokolt, hogy jobban hallja a vallási vezetőt. Megboldogult ifjú koromban mi is így hallgattuk a Szíriusz kapitány kalandjait (az idősebbek a Szabó családot), később a könnyűzenei műsorokat. Csak ezek bennünk nem okoztak maradandó kárt, pedig akkoriban volt menő a Boney M. Kicsit ugyan rosszabb, mint az elődje – jó, nem kicsit, mert nagyon -, mert lehet nosztalgiával, vagy gyűlölettel gondolni a feszt épülő kommunizmusra és annak vezetőire, de azt el kell ismerni, hogy ők a lehetőségeken belül azért dolgoztak, hogy az ország lakóinak élhető mindennapokat biztosítsanak. Akkor is, ha ennek az árát a következő generáció is fizette. Orbánéknak már nincsenek ilyen kínjaik, de gátlásaik sem. Lopnak-csalnak-hazudnak. Viszik, ami mozdítható, ami meg le van betonozva, azt a nevükre íratják.De térjünk vissza a Sokol rádióhoz közel hajoló nénikére, aki issza a vallásalapító szavait. Az fel sem ködlik a teszkógazdaságos agyában, hogy nagyüzemi szinten hazudnak neki és hogy neki pont olyan szar, mint mindenki másnak. A régebben Soros-eltartott, majd évtizedekig Simicska csecsén lógó, mostanra önálló maffiacsaládot felépítő hitszónok pedig nyomja a hülyeségeit, mert egy francot akar ő dolgozni a versenyszférában – igaz, hogy ezzel a munkatapasztalattal legfeljebb vécésbácsinak felelne meg -, bíróság elé pláne nem akar állni, aztán meg ülni. Azonban gáz van, mert az uniós fejlesztési forrásokból először Simicska fejlődött, most Mészáros, Tiborcz és Garancsi fejlődik, az ország nem.
human
Szoktam mondani, hogy én annyira zöld vagyok, hogy az már majdnem ufo.
Ha rajtam múlna minden tópart 100 méteres körzetében tiltanám kempingek, házak, szállók és szállodák építését. Minimálisan engedném beépíteni csak a partot. Gondoljatok bele mennyivel szebb látvány ha pusztán a gyep, a fák vannak ott a kerítések, bazárosok, sütödék helyett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.