Az Echo TV Razzia című bűnügyi műsora készített interjút M. Richárddal, a Dózsa György úti, két halálos áldozattal járó baleset vádlottjával.

Nem gondoltam, hogy ilyen kicsi szakaszon ekkora tragédia fog bekövetkezni. Értsék meg, hogy semmilyen szándékosság nem volt bennem! Sajnálom, hogy nem tudtam elkerülni ezt a balesetet azért, mert gyorsabban mentem a kelleténél

– mondta a vádlott az Echo TV Razzia című műsorának. M. Richárd állítása szerint párjának vásárolta az autót, amellyel balesete volt, és azért vezette, mert személyesen szerette volna átadni az ajándékot.

Kamerák előtt fakadt ki M. Richárd

Magát a balesetet az okozta, hogy a másik sofőr rosszul kanyarodott, levágta a kanyarívet, illetve nem adta meg az elsőbbséget számomra. Én pedig azért nem tudtam elkerülni a balesetet, mert 50 km/óránál nagyobb sebességgel mentem

– idézte fel a baleset körülményeit.

M. Richárd mindemellett a felháborodásának is hangot adott:

Az emberek szeretnek utálkozni, és én erre egy maximálisan megfelelő alany vagyok a múltammal, a jelenemmel, a külsőmmel, a viselkedésemmel, pedig – hangsúlyozom – bennem semmilyen provokatív dolog nincs

– mondat

Mivel M. Richárd sürgős szívműtét előtt áll, kiengedték az előzetes letartóztatásból, a rehabilitációja pedig akár 4-5 hónapig is eltarthat.

Cikk- és címlapkép: Echo

(BlikkEcho)

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
A te maffiózó múltaddal jobban tennéd ha mélyen kussolnál!!!Szarházi egy geci bűnöző vagy semmi más! két ember élete szárad a lelkeden te mocsok!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vadsanca
@Clavigo: Még valami. Mi van akkor ha a baleset negatív dolgoktól mentesen, (van jogsi, tiszta tudat) következik be? Akkor is Ő lenne a hibás, Hidd ell, nem a gyorshajtásnak köszönhető az eset. Egy "telezőldes" kereszteződének meg vannak a kanyarodási szabályai. Azon a helyen meg az van.
Nem védeni akarom, de a jog és a törvény mindenkire egyformán vonatkozik. Az, hogy szabadlábon van, " rongylábazik" az teljesen jogos. Hidd el, ez nem az Ő sara!
Te hogy élnél ilyen anyagi helyzetben? Ugyanúgy sz@rnál a büntetésekre! Észre sem vennéd a kifizetett összegeket.
terlasz
Azért nem adta meg az elsőbbséget, mert nem számíthatott a 140-es tempóra. Ilyen forgalmas úton nem lehet tökölődni, ha nem akarsz órákig a kanyarodó sávban állni.
papa.49
@terlasz: Ez a teljes igazság, a 140 száguldó autó 1 mp alatt 38.8 métert tesz meg a távolság attól ahol észlelhette nem sokkal volt több ettől, vagyis REAKCIÓ IDŐ KÖZELI VOLT, magyarul fel se tudta még fogni és a barom kokós már bele is rongyolt !!!
Akit érdekel ossza el a 140 ezret 3600 és megkapja az eredményt !!!
Ami ez ügyben történik az a ,,SZERECSEN MOSDATÁS a kétszeres gyilkost akarják kimosni !!!
SystemError
@durbincs: maga nem egy automatizált program? Mindig rá van állítva az aktuális fidesz propagandára? meddig fogja ugyanazt kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintákat követ, de ha eltérés van jön az igazi gyökérke? A kis szocipata Shikákááá, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos náci senki? akinek a nyomi kis mintakövető félautomata pincsije? Twitterbot maga?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.