A jobbikos képviselőt a lakásmaffiával kezdte összemosni a Fidesz, mire ő perrel fenyegetett, és egy fideszes politikust kezdett vádolni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ezt is jól bizonyítja Böröcz László fidelitas elnök parlamenti felszólalása, mely tökéletesen megmutatja a hazai politika színvonalát. A fidelitas ugyanis már egy fiatal generációt képvisel, ami azonban úgy tűnik messze nem jelenti azt, hogy új fajta látásmóddal, esetleg talán egy krokodilénál nagyobb aggyal rendelkeznének: Böröcz László pedig a "bátor hazafiság" fertőző példaképe, hívhatnánk Dugovics Tífusznak, csak már látnánk ugorni. A fiatal demokraták már régen nem fiatalok és talán soha nem voltak demokraták, a keresztények és demokraták meg fiatalok sem voltak soha, így ránézésre. Kínomban néha már abban reménykedem, hogy majdcsak kipusztulnak csoportosan és akkor jönnek az okos, bátor fiatalok, de nem. A Böröcz Lászlók és társai jönnek. Mindenféle néven. Kinevelődött egy olyan politikai élősködő réteg, amelyik eleve azt tűzte ki életcéljának, hogy a mindenféle felelősségvállalás nélkül, a törvények felett állva, mentelmi jogba takarózva, számonkérhetetlenül és lehetőleg zsíros üzletekkel körbedúcolva fogja leélni az életét. A mi nyakunkon, de az csak természetes. Nem volt sokkal jobb az előző garnitúra sem, de azért mégis. Volt valami minimális tisztelet a másik iránt, volt valami halványan emberi bennük. Az új eresztés már túl van minden normán és határon, a kritikátlan szervilizmus a kormánypárt irányába éppen olyan természetes dolog, mint a cinikus pofátlanság, a sötét ostobaság és a gátlástalanság.
Mirtilla
Azt nem tudom, hogy összesen hány kilakoltatással végződő adás-vételi szerződést irt alá Damm Andrea, de amit a Fürst néni az Echo TV-müsorban elmondott, az a XVI. kerületben sokak számára ismert tény.Mindenki csodálta, hogy szegény ezt ép ésszel kibirta és végigcsinálta.Aki meg ezt tette vele, éli sikeres-vidám-gazdag életét és "jóemberkedik" a parlamentben.
Eladott Ország
@Mirtilla: A hiteles hírforrás Echo TV. Akkor a devizahitelesek nyomorán ki gazdagodott, ha nem az MNB alapítványai és Kuszaszem? A devizahiteleseket miért csak addig mentettétek meg, amíg a haverok előtörleszthettek 180 Ft-os fix árfolyamon?
Mirtilla
@Eladott Ország: "mentettétek meg"??? Kik , Mik? Kiket és miket ? Mégis hány darab embert és miféle intézményeket vizionálsz a nickem mögé?Hozzászólásomat mindenféle politikai felhang és érdekcsoportokra történő utalás nélkül irtam. Azon egyszerü oknál fogva, hogy a konkrét esetről még annak idején sok hir eljutott hozzám a közvetlen lakókörnyezetemből, ismerősök, barátok által, akiknek semmi köze nem volt egyetlen pilitikai párthoz sem. Mindenkit sokkolt az a gátlástalan, alattomos ,körmönfont jogi köntösbe bujtatott galádság, ahogyan kisemmiztek egy egész életében becsületesen dolgozó, törvénytisztelő életet élő embert.Panaszáradatodat és szemrehányasaidat ne nekem adresszáld, inkább küldd el azoknak a jogtudó gazembereknek, akik számtalan hasonló esetet levezényeltek, ezeken meggazdagodtak és most mint akik jól végezték dolgukat - hozzád hasonló stilusban- oktatnak ki mésokat a tisztességről és jogszerüségről.
Eladott Ország
@Mirtilla: Szemrehányást nem nekem (egyébként pártonkívüli vagyok) hanem ennek a bűnöző, velejéig rohadt állampártnak kell tenni, akik hagyták hogy elszálljon a forint és abból gazdagodjanak meg, többek közt a degenerált Matolcsynak és az általa magánbanként, családi vállalkozásként üzemeltető MNB-nek és azoknak akik ezt az álláspontot védik. A fő probléma, nem Dam Andrea, aki most "jóemberkedik", ha nem az, hogy ezek a hitelek sohasem láttak devizát.
Azt kellet volna képviselni az (párt)államnak, amit a környező volt keleti blokkban tettek. Semmissé nyilvánította a svájci frank alapú jelzáloghitelt a horvát legfelsőbb kereskedelmi bíróság arra hivatkozva, hogy a bankok 2004 és 2008 között nem tájékoztatták ügyfeleiket az ilyen devizahitelek magas kockázatáról.
www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/devizahitel-drasztikus-dontes-hoztak-a-horvatok.666061.html
Horvát modell: több ezermilliárdba kerülne a devizahitelesek kártalanítása.
www.atv.hu/kulfold/20180716-horvat-modell-tobb-ezermilliardba-kerulne-a-devizahitelesek-kartalanitasa
Mirtilla
Ugy látszik téged nem zavar a valóság és a tények.Akkor próbáld meg elolvasni még néhányszor azt, amire reagáltam , hátha felfogod. Te ontottad rám elég arrogánsan a szemrehányások özönét ugy,hogy én csupán hivatkoztam arra, hogy igenis Damm Andrea ügyvéd tényleg közremüködött egy konkrét személy ingatlanának trükkös lenyulásában.Tettem ezt egyrészt azért, mert erről annak idején közvetlen hireim voltak, másrészt azért, hogy ilyen elképesztő ügy értelmi szerzőjét már nehogy szentté avassák és minimum tudja meg az egész ország a nevét. Nem értem miért rohansz nekem ezért ekkora felháborodással? Ha tetszik neked, ha nem, ez megtörtént eset ugy, ahogy azt a média is leközölte. A többi része engem viszont baromira nem érdekel.Dühöngj azoknak, akiket emlitesz, de engem légy szives hagyj ki ebből !!!
Ugy tünik neked nagyon fáj, hogy nevén nevezik a tettest.Talán ez sem a véletlen müve. Esetleg van személyes érintettséged , hogy ennyire kizökkentél a nyugalmadból? Ne feledd: előbb-utóbb minden kiderül és minden tettest nevén neveznek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.