A Fidesz szerint "Gyurcsányék" egyszer már bemutatták, hogyan teszik tönkre az egészségügyet, mivel forráskivonást, létszámleépítést hajtottak végre.

Fidesz: Gyurcsányék már megmutatták, hogyan teszik tönkre az egészségügyet
Fotó: Mohai Balázs/MTI

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte hétfőn az MTI-vel, hogy Gréczy Zsolt, a DK frakciószóvivője és László Imre szakpolitikus bejelentette: a DK javasolja, hogy az ellenzéki pártok közösen terjesszék be a parlamentnek az általuk az egészségügyi minimumról 2017-ben elfogadott programot.

A Fidesz reagálásában azt írta, a Gyurcsány-kormány 600 milliárdot vett el az ágazattól, eladósította és hagyta lepusztulni a kórházakat, utcára tett több ezer ápolót, megalázóan alacsony bérért dolgoztatta őket és elvettek tőlük egy havi bért.

Ezzel szemben a Fidesz – írták – 2010 óta pótolja az egészségügytől korábban elvett pénzeket, 500 milliárdot fordított a vidéki kórházak fejlesztésére, elindította Budapest történetének legnagyobb kórházfejlesztési programját, az ápolók pedig 2022-ben átlagosan 2,5-szeresét fogják keresni annak, amit 2016-ban kerestek.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ezzel szemben az igazsag az hogy:
Ha a fideSS annak idejen nem torpedozza meg a vizitdijat, akkor mara nem esett volna szet a maganorovosi szakrendeles. Videken mar 300 olyan telepules van ahil NINCS maganorvos. Van akinek 80 km kell utaznia, hogy orvossal talalkozzon. De a varosokban se sokkal jobb a helyzet, a fideSS szakszeruen lerombolta az egeszsegugyi ellatas, orvos es apolok menekulnek kulfoldre a jobb berek miatt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Ez mi, KIK csinálják, netán Gyurcsány
.
---- Miközben itthon begipszelik a törött infúziós állványt és leszakad a kórterem plafonja, az Orbán-kormány Laoszban indít egészségügyi beruházásokat
.
168ora.hu/itthon/mikozben-itthon-begipszelik-a-torott-infuzios-allvanyt-es-leszakad-a-korterem-plafonja-az-orban-kormany-laoszban-indit-egeszsegugyi-beruhazasokat-164766
.
Sto eta ViktorJUGEND!
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Tizenéve voltam egy budai kórház gyönyörűen felújított várótermében, ahol az a felirat állt, vigyázzanak a berendezés éppségére, mert az önök által befizetet vizitdíjból történt a felújítás. Ugyanakkor a bejárati 300 forintos automatánál a Fideszes felirat, köszönjék Gyurcsány kormánynak a vizitdíj befizetését. Csak jelzem városban volt egy áruház ahol 5000 Ft vásárlás esetén leengedték a 300 Ft - ot, számla bemutatása után, így egy fillérembe se került.
Commenter
@kereső: nézz már rá a mostani emberminiszterre! A bonterem feltakarítását nem bíznám rá, amúgy egy kis gyurcsányozás mindig jól jön- még akkor is, ha sok kárt ő az elmúlt kilenc évben nem tudott tenni.
tulipan
Az a sok hülye NARANCSOS BIRKA, a 9. évi ELKESERÍTŐ narancsos kórházi tapasztalat után, még mindig eszik ezt a pofátlanul pimasz, HAZUG, narancsos rágalmazást!! GYALÁZAT !!!
Shikari
Gyurcsányék abban jeleskedtek, ha valamit tönkre kellett tenni, vagy a magyarokat hátrányos helyzetbe hozni!
tulipan
@Shikari: Ez csak RÁD vonatkozik, Te román-antimagyar! Veled nem is érdemes szóba állni, annyira hülye vagy!!!:)))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok