Magyarország ajánlata a fiataloknak a biztonságos környezet és a biztos jövő - mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden Budapesten, a Hungexpón, a XII. Szakma Sztár Fesztivál megnyitóján.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Hát ez nagyon el van tévedve ezzel a hazaszeretettel. Ez sokkal összetettebb dolog annál, minthogy az iskolában történelmet, államigazgatási ismereteket, vagy éppen hazafias nevelést tanítok. Meg kell nézni orbánt mire tanították, és milyen hazafi lett belőle, merre is viszi "szeretett" hazáját.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
O1G, ha a hazaszeretet tanitani kell az regen rossz. Annak ki kell alakulnia az egyenben. De amikor azt latja hogy az elso vezeto folyamatosan lop, csal hazudik, akkor hogyan varjuk el az egyentol, hogy hazaszereto emberre valjon.
csipetke
Ebben a sz@rt se érő,tönkrevágott oktatási rendszerben milyen munkát végezhet a tanár?Egyébként a mostani fiatalok abszolut látják-tapasztalják az orbán-rendszer által tönkretett dolgokat,(egészségügy,oktatás,és most az MTA gyilkolászása) lehetne sorolni napestig.Az ilyen diákok,mint pl Nagy Blanka,akit a fidesz a tüntetés óta üldöz,ez a korosztály 3 év múlva szavazni fog.Egy biztos,nem a fideszre.
JAJMÁR
Vajon miből gondolja, hogy nem így történik? Miből gondolja, hogy ezt csak ő tudhatja hogy kell? - és hogy kell szerinte vajon -?
Mit érthet ez ember hazaszereteten?
Csakafidesznyikesgondolkodást, azorbanizmust?
tulipan
A narancsos vizolónak, mi ez a hitleri parancsa??? Nem tudásra kéne nevelni az ifjakat???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.