Az Európai Néppárt európai parlamenti frakcióvezetője Budapestre látogatott a Fidesz-kizárás ügyében. A Zsinagógában sajtótájékoztatót is tartott, ahol minden választ kikerült.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@papa.49: mindegy ez most már nekik. Már nem a plakátokra koncentrálnak, de szerintem tévednek ha azt hiszik ezzel a letakarási akcióval megvezették Webert. Ide nem lehetett belinkelni, de arról beszélt több interjúban hogy semmiről sem győzte meg a tegnapi látogatás,és hogy a Fidesz már nem tolerálható tovább. Nyilván ő sem akarja egy felfuvalkodott pávatáncos és egy nyugati szempontból sajnos nem jelentős kicsi ország állampártja miatt a saját pártját tovább devalválni, valamint a saját felívelő karrierjét pont most beáldozni 13 senkiháziért. Rövidtávon nyerne egy keveset, hosszútávon hatalmasat bukna.
papa.49
@Commenter: Még az se biztos, hogy rövidtávon nyerne, hiszen 12 párt jelentette be kilép a frakcióból ha fütyisz marad, azért az több mint a 14 fütyiszes mameluk !!!
kereső
Bayerlovagkeresztes :"éppen nagy levegőt vettem, hogy megírom Weber otthoni „keménykedését”, de a 888-on Pörge Béla kolléga megelőzött. Amúgy Weber tegnapi, budapesti látogatásának egyetlen igazi, őszinte, nem maníros, nem hazug pillanata volt, az az egyetlen pillanat, amihez Webernek nem volt köze: amikor levitte a szél a fejéről a kipát a zsinagóga kertjében. Hja kérem, a Jóisten sem tudja elviselni a farizeus szarjankókat!"
Commenter
@papa.49: szegény lehasznosidiótázott pártok. Így nem lehet beszélni sem azonos világnézetű pártokról sem ellenzéki pértokról. Már csak ezért a két szóért is ki kellene zárniuk, arról nem is beszélve hogy tegnap Webert is próbálták hasznos idiótának nézni.
papa.49
@Commenter: Erre mondtuk régen Pesten ,,helybe ment a pofonért,, a csutigeci !!!
Commenter
@papa.49: rázza rázogatja a pofonfát, már kilencedik éve. És mit értünk el kilenc év alatt, az "irányítása" alatt? A nagy büdös semmit, azt, hogy már csak Bulgária! kullog mögöttünk az EU-ban, ráadásul onnan is szívesen kidobnának bennünket. Történelmet írtunk negatív értelemben, mert mi leszünk az első ország amelyik ellen megindul a 7. cikkely szerinti eljárás. Ha valaha is lesz merszük belevágni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.