Dr. Varga Judit a Miniszterelnökség európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkára a facebookon fizetett hirdetésben osztja meg gondolatait. A 38 éves három gyermekkel rendelkező hölgy 2009 és 2018 között az Európai Parlament politikai tanácsadója volt, Brüsszelben ette az Európai Unió keserű kenyerét. Varga Judit 2018 tavaszán hazatért Budapestre, a Minszterelnökségen 2018. május 22-e óta havi 1. 296. 300 forint a havi illetménye. Természetesen, mint uniós ügyekért felelős államtitkár sokat utazik, 2018-ban június 1. és december 31. között összesen 587 862 forintnyi “deviza napidíjat” vett fel. Az államtitkár asszony egy Skoda Superb személygépkocsit kapott saját használatra és kiutaltak számára egy 139 négyzetméteres hivatali lakást is.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Varga NER-társnő azt sem tudja ….

többek között azt sem, hogy miképp működik az EC, pontosabban hogy jön létre

Mint ismert a napokban a az EPP által az EC élére javasolt elnök-jelölt állítólag – pontosabban az MTI azt állítja – azt mondta, hogy: „amennyiben a FIDESZ szavazataival tudna csak bizottsági elnökké válni, akkor nem fogadná el a megbízatást”. Hogy nem egészen ezt mondta, azt most hagyjuk. A lényeg az az, hogy arról beszélt, hogy ha csak úgy éri el az EP szavazatok kellő többségét, hogy az csak a Fideszes képviselőkével együtt jön össze, akkor ő inkább nem lenne elnök. Hozzáfűzte, hogy semmiféle szélsőséges szavazatokra sem szeretne támaszkodni!
Nos erre az igen világos felvetésre reagál ártunk és qurmányunk szemefénye „Dr. Varga Judit a Miniszterelnökség európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkára” igencsak felkapta a vizet. S ennek a maga kulturált módján (ugye emlékszünk a neves sporttársa nyelvleckéire!!) hangot is adott. Tudta közölni, hogy „Az ilyen nyilatkozat megengedhetetlen. Weber vérig sértette a magyar választókat”!
A helyzet az, hogy persze ehhez a magyar választóknak – még azoknak sem, akii elmenne, érvényesen szavaznak és ezt a Fideszre teszik – édes kevés köze van. Lévén – „Európa többi polgárához hasonlóan” – nem képviselőket küldenek az EP-ba, hanem pártokat, amik aztán – kényük kedvük szerint – delegálhatnak.
Ráadásul a dolog úgy megy, hogy
az Európai Unió Tanácsa (az Európai Unió (EU) állam-, illetve kormányfőit, valamint az Európai Bizottság elnökét tömörítő uniós intézmény) tesz minősített többséggel javaslatot az EP-nek, az Európai Bizottság elnökére, akit a Parlament abszolút többséggel választ meg!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.