Északkelet-Magyarországon több faluban is csodálatos népességfogyás és -csökkenés zajlott az utóbbi években, sokszor magyarul nem tudó ukrán tömegek érkeztek magyar útlevéllel, akik idén is szavazhatnak nálunk.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ez nem hazugság itt az utcánkban is van egy elhagyatott ház ahová 2018 tavaszán megjelentek tök ismeretlen emberek, akik szóba se álltak az itt élőkkel, és miután lement a választás el is tűntek innen !!!
Mondjuk a BM. ezzel is foglalkozhatna !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
A magyar ugarra jó sok gazt ültettek el a haza árulók. Leginkább vérszívó élősködőket, akik agyvelőgyulladást okoznak az embereknek. azoknak épülnek a stadionok is, mert ezzel pusztítják a legjobban az országot.
tudode
Azok után, hogy a nemzethy SZELLEMI SZERENCSÉTLENSÉG hány színben játszotta a POLITIKAI SZÉLHÁMOS szerepét, valamilyen szinten VISSZATÉR a múlt újkori cafRANGBAN, Vlagyimir játékszereként
.
uploads.disquscdn.com/images/b58f44e392f42c5ff83121694a4e47f3dbd86200c657d0962cb9c1d5af3380ac.jpg
.
Ráuszítva Európára a nagymaciKÁT
.
---- Így lett Magyarország az új hidegháború egyik főszereplője
.
www.youtube.com/watch?v=ILxGCoxsnZ8
.
Akkora tehertétel az, aki MÁS RÉPÁJÁVAL veri a csalánt már HARMINC ÉVE, az EU későn ébredve fel amiatt, mert "kaméleon" KÍGYÓT MELENGET/TETT a keblén.
.
Ha az EU nem tett volna mást, csak ELHÁRÍTOTTA 74 éve a III. vh veszélyét, sokat tett még EZEKÉRT a politikai szélhámosokért és családjukért is, ha az ALATTVALÓKRA magasról melléktermékeznek!
telegdilaci
Akkor ez ugye nem is választási csalás? ezért nem akarják meg vonni a mocskoktól a Magyar nyugdíjakat!!
telegdilaci
@Shikari: Ott a hiba hogy ne szóljanak bele olyanok a Magyarországi belügyekbe,akik nem itt élnek nem fizetnek adót,sőt meg lettek véve,a nekik adott,sok esetben magasabb Magyar nyugdíjjal,mint amit mi a Magyarországon élők kapnak,40-45-év ledolgozott év után,soha nem dolgoztak Magyarországon csak hamis igazolásokkal,kérik a Magyarországi nyugdíjakat,tartják a potya pénzért a mocskos Markukat! Szégyen hogy nem szünteti meg a Magyar kormány azt a Gyalázatos államközi szerződést amit még 1962-be a szocializmusban,kötöttek a ma már nem is létező felbomlott Országokkal!ENNYI!!!
papa.49
Mindenesetre ha megint jönnek kifogjuk FŰSTŐLNI ŐKET ONNAN !!!
kokopelli
@papa.49: Az a hajmeresztő,hogy már a fdeszbirkák ezt a fajta síbolást normálisnak
ill. logikusnak és törvényesnek tartják! Ennyire lecsúszott a morálszint! Ánuszmagasság,
ami a nyaloncoknak igen kényelmes! (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.