Északkelet-Magyarországon több faluban is csodálatos népességfogyás és -csökkenés zajlott az utóbbi években, sokszor magyarul nem tudó ukrán tömegek érkeztek magyar útlevéllel, akik idén is szavazhatnak nálunk.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ez nem hazugság itt az utcánkban is van egy elhagyatott ház ahová 2018 tavaszán megjelentek tök ismeretlen emberek, akik szóba se álltak az itt élőkkel, és miután lement a választás el is tűntek innen !!!
Mondjuk a BM. ezzel is foglalkozhatna !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Ez nem hazugság itt az utcánkban is van egy elhagyatott ház ahová 2018 tavaszán megjelentek tök ismeretlen emberek, akik szóba se álltak az itt élőkkel, és miután lement a választás el is tűntek innen !!!
Mondjuk a BM. ezzel is foglalkozhatna !!!
desiro
@Shikari: Bocskoros román te is itt szavazol, de nem itt adózol, nincs hozzá jogod rühes.
desiro
@Shikari: A migráncs te vagy köcsög. Húzz vissza romhányba!
nevemnick
@sicckari, húzd már ki a fejed a dakota hátsójából.
Gyárilag vagy ilyen hülye?
magyarbakancs
@Shikari: Létszíves menyél ki a faluba ahol ilyet jeleztek és kérd ki a savazók névsorát ott a bizonyíték Ja címmel együtt.
Aki Én
@Shikari: Ez már bizonyítva van, csak te a seggből nem hallod :)
De gondolom, hogy amíg ez a gazdádnak érdeke, addig te sem fogod emlegetni.
Ha bárki más tenné, akkor felteszem értenéd még te is, te hazaáruló bolsi kretén.
Ma is 16h-ig vagy hazaáruló, uszító szolgálatban a hazáért?
nevemnick
@Shikari: te beszélsz demagógiáról? Az egész társaságotok a fideszes-orbáni demagógia (A demagógia a retorika azon fajtája, amely az érzelmekre és az előítéletekre próbál hatni) hosszú cicién éltek. :D
Ez tölti ki a napjaitokat álmotokban is ez jár az eszetekben.
Nevetséges vagy.
Nessy
Tetszik, nem tetszik, de sok milliárdért más ország polgárai avatkoznak bele a mi belügyeinkbe! Ameddig közpénzből ez megéri a fidesznek, addig ez helyes! Ez nem zavarja drága külügyérünket sem!
persze kibicnek semmi sem drága, ők csak az előnyeit élvezik ennek a nem éppen korrekt választási rendszernek, mi meg szívunk, mint a torkos borz! Hívek! Jöhet a hozsanna!
nevemnick
@Shikari: látod, látod, hogy csak ész nélkül vagdalkozol. A magyar nemzet nem csak ti vagytok, és ti csak saját magatokat alázzátok le, pl. azzal a szövegeddel, hogy az ellenzéki sajtó hazudozik. Öregem, a magyar sajtó nagy része (476! harminccal szemben) a fideszes ,,mágusok" kezében van, amit ti előszeretettel olvasgattok. Arányában ugyanez a helyzet a közpénzből támogatott televízió csatornákkal, rádiókkal kapcsolatban is.
A négyötöd olyan álom részetekre, mint a rőzsehordó öregasszonyé, aki éjszakánként arról álmodik, hogy jön egy királyfi és keményen magáévá teszi.
Szóval, álmodj csak míg megteheted, mert már nincs messze a valóság, amikor az álmotok elszáll.
nevemnick
@Shikari: miért kéne kimatekozni? Elég ha csak az ellenzéki újságok számát megszorzod 12-15-tel, a fideszes sajtóét meg a sok, a magyar nyelvet kettes szinten művelő 40-45-tel.
Ennyi.
Na, további jó nyalakodást.
papa.49
@nevemnick: Ellenzéki sajtó már NINCS főleg nincs VIDÉKEN, mert a vidéken élő idős emberek ritkán ülnek a számítógép elé, ritkán néznek a m1, m2, m3, m5, csatornákon kívül egyebet, ott meg valahogy nem ellenzéki újságírók, riporterek vannak !!!
Az újságok a megyei lapok kivétel nélkül a gázbúvár cégének a kezébe vannak, az országos lapok szintén zenész !!!
Valahogy az az érzésem aki a ,,baloldali média túlsúlyárol,, papol az CSAK HÜLYE LEHET NEM MÁS !!!
magyarbakancs
@Shikari: Saját szemeddel lásd hogy csal a választáson a Fidesz.
Balassagyarmaton is van olyan kakás ahol 207 laknak Szlovákiai magyarok és itt szavaznak polgármestere.meg ország gyűlési képviselőre.
Aztán mi a FASZ közük van a mi dolgainkhoz úgy lazán faszán kérdem?
kokopelli
@desiro: Az elején figyelmetlen volt a szemét,mert az "y"-t pontocskával használta!
Ritkán,de feltünt! Ő az Ipoly felett-ről ugat...írta valaki! Utánanéztem és tényleg! (;-))
(nem véletlen,hogy "te nem is vagy magyar"-ozik mindenkivel!)
@magyarbakancs: jónak írod a "házias" tótokat! (;-))
nezelodo
A hatalomnak a csalás az természetes, amolyan kékcédulásan! Mégiscsak visszajöttek a kommunisták, vagy a gyerekeik a KISZ-ből. Le sem tagadhatnák. Ha meg reklamál valaki csinálnak rá törvényt, visszamenőlegesen. Szóval jöttek az ügyvédek és elintézték, oszt' jónapot... csak úgy kamaszos nagyképűséggel.
Sámannus
A magyar ugarra jó sok gazt ültettek el a haza árulók. Leginkább vérszívó élősködőket, akik agyvelőgyulladást okoznak az embereknek. azoknak épülnek a stadionok is, mert ezzel pusztítják a legjobban az országot.
tudode
Azok után, hogy a nemzethy SZELLEMI SZERENCSÉTLENSÉG hány színben játszotta a POLITIKAI SZÉLHÁMOS szerepét, valamilyen szinten VISSZATÉR a múlt újkori cafRANGBAN, Vlagyimir játékszereként
.
uploads.disquscdn.com/images/b58f44e392f42c5ff83121694a4e47f3dbd86200c657d0962cb9c1d5af3380ac.jpg
.
Ráuszítva Európára a nagymaciKÁT
.
---- Így lett Magyarország az új hidegháború egyik főszereplője
.
www.youtube.com/watch?v=ILxGCoxsnZ8
.
Akkora tehertétel az, aki MÁS RÉPÁJÁVAL veri a csalánt már HARMINC ÉVE, az EU későn ébredve fel amiatt, mert "kaméleon" KÍGYÓT MELENGET/TETT a keblén.
.
Ha az EU nem tett volna mást, csak ELHÁRÍTOTTA 74 éve a III. vh veszélyét, sokat tett még EZEKÉRT a politikai szélhámosokért és családjukért is, ha az ALATTVALÓKRA magasról melléktermékeznek!
telegdilaci
Akkor ez ugye nem is választási csalás? ezért nem akarják meg vonni a mocskoktól a Magyar nyugdíjakat!!
telegdilaci
@Shikari: Ott a hiba hogy ne szóljanak bele olyanok a Magyarországi belügyekbe,akik nem itt élnek nem fizetnek adót,sőt meg lettek véve,a nekik adott,sok esetben magasabb Magyar nyugdíjjal,mint amit mi a Magyarországon élők kapnak,40-45-év ledolgozott év után,soha nem dolgoztak Magyarországon csak hamis igazolásokkal,kérik a Magyarországi nyugdíjakat,tartják a potya pénzért a mocskos Markukat! Szégyen hogy nem szünteti meg a Magyar kormány azt a Gyalázatos államközi szerződést amit még 1962-be a szocializmusban,kötöttek a ma már nem is létező felbomlott Országokkal!ENNYI!!!
papa.49
Mindenesetre ha megint jönnek kifogjuk FŰSTŐLNI ŐKET ONNAN !!!
kokopelli
@papa.49: Az a hajmeresztő,hogy már a fdeszbirkák ezt a fajta síbolást normálisnak
ill. logikusnak és törvényesnek tartják! Ennyire lecsúszott a morálszint! Ánuszmagasság,
ami a nyaloncoknak igen kényelmes! (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.