Molnár Krisztina sok év ápolói tapasztalattal a háta mögött sem tudott megélni a szakmájából Magyarországon. Lassan öt éve annak, hogy úgy döntött, Angliában folytatja az életét, hiába nem ismerték el a végzettségét, és az ország sem volt neki szimpatikus. Élményeiről könyvet írt Válaszúton – Egy magyar ápolónő történetei határokon innen és túl címmel. Ma már kórházban dolgozhat ápolóként, megbecsülik, és heti három műszakot teljesítve jól meg is tud élni. Ha valami pozitív változást látna otthon, mégis hazajönne. Molnár Krisztina sok év ápolói tapasztalattal a háta mögött sem tudott megélni a szakmájából Magyarországon. Lassan öt éve, hogy úgy döntött, Angliában folytatja az életét.

(Forrás: 24.hu, csak úgy.... által)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@csak úgy...: migráncs, "élő szemét"...
csak úgy....
@Commenter: köll,hogy éljen,elvégre a tudatban ott van...,szerinted ? az ókori apa a görögöknél,szirénekkel meg küklopszal fosatta össze a családot...
Commenter
@csak úgy...: te csak úgy! Miért is alkotta meg akkor átkos qrmányunk a Taigetosz törvényt csak úgy mellékesen a rabszolgatörvény mellé? Chronos is felfalta gyermekeit ahogy fülke-budiforradalmár is megetette a népet és felfalta az országot, leigázta népet. Sokra megyünk azzal ha valami csak a tudatban és a lélekben él.
csak úgy....
@Commenter: Miér-miér!? Hol sírjaink domborulnak,unokáink leborulnak?
Talán a röhögéstöl! mit ránk hagytak a századok,mi tetözzük a gyalázatot?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.