A közvélemény már megérdemelné, hogy megszabaduljon Gyurcsány Ferenctől A jelenlegi magyar ellenzék – beleértve ebbe a baloldaliakat, liberálisokat és a „néppártosodó” Jobbikot is – a szűk politikai mozgástere okán ma már nem a győzelemre, hanem a túlélésre, a megélhetésre játszik. Mozgatórugója nem az érték, hanem az egzisztenciális érdek. Innen nézve érthetjük meg a napjainkban zajló szánalmas vergődésüket, lépéseik valós mozgatórugóit. Mivel világos és vállalható politikai elveik nincsenek, ezért egyedül azt nézik és azt figyelik, hogy milyen szövetségesi konstellációban, szavazói bázisa igényeinek való alájátszással, a párt szavazóinak az elhappolásával – vagyis ellopásával – tudnak képviselői mandátumokhoz jutni akár az európai parlamenti, akár az önkormányzati, akár az országgyűlési választásokon. Ugyanis ma már jól láthatóan egyetlen céljuk maradt a politikai felszínen lebegéssel: a minél zsírosabb politikai állások megőrzése, ami létfontosságú, hiszen a civil élet...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
érdekes hogy az ilyen szemetet a cenzor kedveli! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
érdekes hogy az ilyen szemetet a cenzor kedveli! =))
magyarbakancs
"Magyar megélhetési ellenzék"
Kormány párti megélhetési politikusokkal kiegészítve.
desir62
Meg a megélhetési durbincs, még ma sem tud le állni az isten barma.
Eladott Ország
Ez a boci, boci tarka? Se füle, se farka. Kicsit megnyúltak a nagyajkak, Fricz Tamás megélhetési fideszes szarházi.
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fusercontent1.hubstatic.com%2F6644562_f520.jpg&key=MukvhRTjHsJm9Or7tlQl7Q&w=600&h=921
img.444.hu/fejjel_3_cof_coka_lomniczi_csizmadia_fricz.jpg
Kiöregedett bolsevikok, megvett külföldiekkel kiegészülve hitet tesznek egy kleptofasiszta rendszer mellett...ez olyan szép hogy könnybelábadt a szemem.
csipetke
Na,durbincs és a gondola..A kártyavető cigányasszony szerint se jó együttállás.Hogy az ellenzék lenne megélhetési?Akkor a fideszt hogy lehetne jellemezni?Mert a fideszben egytől egyig megélhetési izééék ülnek,politikusnak nem nevezném őket,attól messze vannak.Taktikázó egyedek,akiknek a fő céljuk,hogy minél tovább maradjanak a húsosfazék közelében.Mikor a nagy dakotának valamelyik már nem hozza a kellő eredményt,(nem migráncsozik-bevándorláspártizik-Sorosozik buzgón)eldobja,mint a sajátlábú récsöl a szarospelenkát.A cikkben ráadásul Gyurcsányról van szó,aki olyan amilyen,lehet szeretni,vagy nemszeretni,de megélhetési politikusnak semmiképp nem nevezhető,merthogy elég tekintélyes vagyona van.Szemben orbánnal,akinek (bevallás szerint adóssága van) és valami kevés megtakarítása.(A többi della a pénztárosánál dekkol egyelőre)
papa.49
@Eladott Ország: Melyik ez a sok közül, gondolom a legbirkább )))))))))))))))))))))))))))))))))
Sámannus
@desir62: Nemrég írták meg hogy a trollocskák is szépen kaszálnak Meg is kapták a geci pénz és a júdás pénzt.
Hajrá fostalicskák [email protected]ányay veletek van.
tulipan
@durbincs: Sej-haj, Te hülye, narancsos, szaros pofájú seggnyaló Félfarok, mit képzelsz? Hiszen te egy tök szétrepedt, agybeteg ,vagy és már nagyon szivárog az a magházad, ezért a véleményed sem lehet más, mint beteg ?/bunkó, szerencsétlen /
Továbbra is döngeted még a tesóidat? Na, te mocskos vérfertőző rém + bányabalfácán és kula + vizelet combó !!
papa.49
@Eladott Ország: Nem lehet birka, hiszen csak egy fej, és ész nélküli FAROK )))))))))))))))))))))))))))))
tulipan
@durbincs: @durbincs: Sej-haj, Te hülye, narancsos, szaros pofájú seggnyaló Félfarok, mit képzelsz? Hiszen te egy tök szétrepedt, agybeteg ,vagy és már nagyon szivárog az a magházad, ezért a véleményed sem lehet más, mint beteg ?/bunkó, szerencsétlen /
Továbbra is döngeted még a tesóidat? Na, te mocskos vérfertőző rém + bányabalfácán és kula + vizelet combó !!
Sámannus
@tulipan: Tudod, hogy ez azt élvezi ha a szarban hempereghet.
papa.49
@durbincs: ,,Bolond lyukból, bolond szél fúj,, Ez egy közmondás rád tökéletesen illik ))))))))))))
papa.49
@durbincs: Sajnos ezzel is csak magadat adod ))))))))))))
papa.49
@durbincs: Kezeltesd magad mert a végén még beleörülsz ebbe a majom szövegedbe, mert EZ A TE SZÖVEGED ÉN NEM EZT ÍRTAM, CSAK EZT NEM TUDOD MEGÉRTENI ÉRTELEM HÍJÁN !!!
Most megint nem csevegünk, de amit mondtam azt betartom !!!
Desischado
De jó, a megélhetési parazitáknál megy a rinyafesztivál, az ellenzékről. Akkor ők micsodák?
@papa.49: Ne törődj vele, az agyrágó bogár már rég kiköltözött a tökfejéből, hogy éhen ne haljon a szerencsétlen!
tulipan
@durbincs: Te narancsos ripők, seggnyaldosó, igencsak aprófejü, repedt agyviselt félfarok vagy! ripacs,csak bé mertél már nézni egy tükerbe ? 20IQ-s: Na meg persze jó nagy kula és vizelet combó + valódi szarkenő szörnyeteg!!!Azt valljad már be nekünk? Továbbra is döngeted még a tesóidat? Na, te mocskos vérfertőző rém + bányabalfácán !! Hogy mondod? Ócsa merre ? Az Üveghegyentúl ? A román Ploestivel lehet határos? Hahahaha :))
tulipan
@papa.49: Hagyd álmodozni a félfarok, bolondot azokról a "híres", Ploestinél levő ócsai üveghegyeiről! :)
tulipan
@durbincs: Te román vágáns, narancsos ripők, seggnyaldosó, igencsak aprófejü, repedt agyviselt félfarok vagy! szörnyella, ,csak bé mertél már nézni egy tükörbe ? 20IQ-s: Na meg persze jó nagy kula és vizelet combó + valódi szarkenő szörnyeteg!!!Azt valljad már be nekünk? Továbbra is döngeted még a tesóidat? Na, te mocskos vérfertőző rém + bányabalfácán !! Hogy mondod? Ócsa merre ? Az Üveghegyentúl ? A román Ploestivel lehet határos? Hahahaha :))
tulipan
@durbincs: Te román sötét vágáns, narancsos ripők, seggnyaldosó, igencsak aprófejü, repedt agyviselt félfarok vagy! szörnyella, csak bé mertél már nézni egy tükörbe ? 20IQ-s: Na meg persze jó nagy kula és vizelet combó + valódi szarkenő szörnyeteg!!! Azt mé titkolod, ahelyett, hogy bevallanád már nekünk? Továbbra is döngeted még a tesóidat? Na, te mocskos vérfertőző rém + bányabalfácán !! Hogy mondod? Ócsa merre ? Az Üveghegyentúl ? A román Ploestivel lehet határos? Hahahaha :))
tulipan
@durbincs: Te román sötét vágáns, narancsos ripők, seggnyaldosó, igencsak aprófejü, repedt agyviselt félfarok vagy! szörnyella, csak bé mertél már nézni egy tükörbe ? 20IQ-s: Na meg persze jó nagy kula és vizelet combó + valódi szarkenő szörnyeteg!!! Mondjad csak, mé' titkolod, ahelyett, hogy bevallanád már nekünk? Annyira várnánk már! Azt továbbra is döngeted még a tesóidat? Na, te mocskos vérfertőző rém + bányabalfácán !! Hogy mondod? Ócsa merre is van? Az Üveghegyentúl ? A román Ploestivel lehet határos? Hahahaha :))
Horizont
@RonaGyuri: Több mint érdekes hogy ennek a seggfejnek minden beküldést engednek. Nem véletlen hogy arra tippelek, hogy a Propi munkatársa. És játssza a hülyét. Ezt a hülyét itt, mert amúgy tényleg hülye. Másképp. Azt hiszi a @durbincs: hogy ezzel az undorító beírásaival a kormányoldalra tud tolni bennünket. Inkább még jobban eltol.
eszegfu
@Horizont: Remekül példázza a kormányoldal hiveinek szellemi szinvonalát!!!
Horizont
@eszegfu: A kormányoldal tagjai is jól leamortizálódtak...a híveik meg szerintem kicserélődtek gondolkozásra képtelen, tanulatlan, tájékozatlan, orbán ajkán imádattal csüngőkre akik fröcsögnek, köpködnek. Sorosoznak, Gyurcsányoznak, migránsoznak. Ennyi elég is a kielégülésükhöz.
eszegfu
@Horizont: Teljesen igazad van, én is hasonlókat gondolok! Jó multkor láttam egy videot, ahol megkérdezték az embereket kikre szavaznak és miért? Az egyik "észlény" mondta: a Fideszre és azzal indokolta, hogy Orbán Viktor rossz ember és ezért szavaz a Fideszre!:))))))) Tényleg csak nevetni tudtam ezen a teljes sötétségben élő emberen...
desir62
@durbincs: Kendteknek megártott a bányalóvizelet ne igyá ollan sokat me megbolondúsz tüle.
Ahogy elnézlek valami intézetben lenne a helyed, kényszer zubbonyban.
tudode
Hiábavaló az ellenzéket KÁRHOZTATNI amiatt, hogy a POLITIKAI KALANDOR még mindig ÉLŐSKÖDHET az ország nyakán, azaz Gyurcsány Ferenc miniszterelnök KARAKTERGYILKOLÁSA árán úgy megfizet az ország, hogy arra a HONFOGLALÁS óta nem volt példa, mivel
.
-- a NARANCSBUKTA után kifundálta, hogyan fog ALKOTMÁNYOS VÁLSÁGOT gerjeszteni, csuszószereléssel
.
-- elérte, amelyre nem volt példa a magyarság történetében, hogy NINCS MINISZTERELNÖKE, semmiféle jogi alapja ennek a MAGÁN izének.
.
-- melynek leple alatt nem csak JOGILAG, GAZDASÁGILAG "is" lenullázzák MAGÁN Bt-ként az országot!
.
www.google.com/search?q=NER+tagok+lop%C3%A1sai&oq=NER&aqs=chrome.2.0j69i61j69i59l2j0l2.3943j1j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Ha mást nem is, HÁNYTÁLAT az alattvalók tartsanak a HÁZTARTÁSUKBAN!
desir62
@durbincs: Kikapartak a bányaló vizelet tóból?
kereső
Érdekes ez a hir.Mármint a gyurcsányi vonatkozása. Gyurcsány ,mint "mmegéllhetési"ellenzéki, akinek azért fontos az ellenzékiség és a politizálás, mert különben egziszteciális gondokkal küszködne a civil életben. Kacag a májam. Ki volt az a hülye, aki ezt igy összehozta a gondolán?,persze halfarkon kivül.
desir62
@durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: Ennyi hülyét egy rakáson.
tulipan
@durbincs: Há' mi újság van nálad narancsos seggnyaló Félfarok, ott a romány Ploestiben levő bányakecódban? Mond csak te Ballonkabátos Pedofil má megint kint vagy? a szokott farrmütéted megvot ?S hány esernyőt vitté most haza ? összevissza irogatsz itt ?, kis denevérragut faljá má, kéznél van ?hát a röföléssel hogy álsz ? má sehogy ? Most, hogy valahogy kikapartak a bányaló vizelet tóból?azé', ne rágj be mert fény derült ,kisded játékaidra ? ugyse Te vagy ott a vinkli , azzal a vészesen, szerény 30IQ-dal!
tulipan
@RonaGyuri: Nagyon egyszerű! Mert a kedvence a Félfarok elszabadulht az ilyenekkel!
desir62
@durbincs: Kikapartak a bányaló vizelet tóból? Sokat ittál belőle.
tulipan
@durbincs: Há' mi újság van nálad narancsos seggnyaló Félfarok, ott a romány Ploestiben levő bányakecódban? Mond csak te Ballonkabátos Pedofil má megint kint vagy? a szokott farrmütéted megvot ?S hány esernyőt vitté most haza ? összevissza irogatsz itt ?inkább, egy kis denevérragut faljá má, kéznél van ?hát a röföléssel hogy álsz ? má sehogy ? Most, hogy valahogy kikapartak a bányaló vizelet tóból?azé', ne rágj be mert fény derült ,kisded játékaidra ? ugyse Te vagy ott a vinkli , azzal a vészesen, szerény 30IQ-dal! a túlnyomtad azt a bányalóvizelet-koktailt ? mI??? Ej, te részeges bámyatöltelék...
tulipan
@durbincs: Sej-haj, Te hülye, narancsos, szaros pofájú seggnyaló Félfarok, mit képzelsz? Hiszen te egy tök szétrepedt, agybeteg ,vagy és már nagyon szivárog az a magházad, ezért végtelenül terhelt is vagy, igy hát a véleményed sem lehet más, mint beteg ?/bunkó, szerencsétlen /
Továbbra is döngeted még a tesóidat? Na, te mocskos román, vérfertőző rémség + bányabalfácán és kula + vizelet combó !!
kokopelli
@tulipan: Igaza van,mert a Zorbán még "nem mint ellenzéki" szedte össze milliárdjait a Lölö-nél,
hanem mint a magyar emberek keményen dolgozó politikusa!A nyugati politikusok foschnak,hogy
azt utánacsinálják?! Gyávák, igénytelenek vagy "csak emberek"... ?!
tulipan
@kokopelli: Hát sajna, leginkább megalkuvók, mint a legtöbb ember...
EZ JÓ VOLNA!! :)
hvg.hu/vilag/20190405_Weber_Nem_Orban_hatarozza_meg_a_jovot_hanem_Merkel_es_en

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.