Álságos színjátéknak tartja a Fidesz frakciója ellenzéki politikusok "kampányát" a hitelkárosultakkal, mert az Országgyűlésben semmilyen segítséget nem szavaztak meg nekik.

Gyerekesek kilakoltatási tilalma – a Fidesz vádaskodik, de nem támogatja

A Fidesz-frakció szerdán közleményben reagált arra, hogy Csárdi Antal, az LMP országgyűlési képviselője, Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője, Szél Bernadett független országgyűlési képviselő és Donáth Anna, a Momentum alelnöke, valamint Misetics Bálint, A Város Mindenkié csoport aktivistája közösen kezdeményezett rendkívüli parlamenti ülést, hogy törvényben szabályozzák a gyermekes családok elhelyezés nélküli kilakoltatásának tilalmát.

"Az ellenzék a szokásos kétszínű és álságos színjátékát adja elő. Ugyanezek a pártok és politikusok, akik most kiállnak a Kossuth tér közepére a hitelkárosultakkal kampányolni, az Országgyűlésben semmilyen segítséget nem szavaztak meg nekik" – olvasható a Fidesz MTI-hez eljuttatott reagálásában.

Ha rajtuk múlott volna, akkor egyetlen, a bajba jutott hiteleseket segítő intézkedés sem valósulhatott volna meg az elmúlt években és mára több százezer gyermekes magyar család veszítette volna el az otthonát – olvasható a közleményben.

Forrás: MTI

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Ne is támogassa A kis Csuti cigány. Lesz ő még az utcán. Csak elsőnek Polltot kell lapátra tenni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@Nessy: Mármint micsoda? Hogy az ellenzék a kilakoltatásokkal kampányol, közben nem szavazza meg a sorsukat könnyítő intézkedéseket?
Hogy az otthonápolásért kampányol, de nem szavazza meg a tervezetet?
Hogy bármiről van szó, rögtön tiltakozik, legyen az jó vagy rossz a magyar emberek számára?
Hagyjuk az egészet, ez a mai ellenzék egy sorscsapás. Így nem lehet politizálni, nem lehet a kormánypártot sem leváltani.
Annyi a provokáció, a mellébeszélés, hogy a legtöbb ember már azt sem hiszi el, ha igazat szólnak. Csoda-e, hogy egyre több támogatója van a kormánynak?
Mary
@Eriksson: tök mindegy az ellenzék.mit szavaz meg és mit nem, nincs jelentősége a 2/3 nál
csak úgy....
@Eriksson: látom nem vótak vendégek ,sok pia maradt...
miröl beszélsz jóember? neked nem esett le,hogy a fidesz az ellenzéki pártok támogatása nélkül is tud törvényt módosítani,ha akar!? szerinted akar?
könnyű lelki sértés
"Az ellenzék nem hülye, csak jogfosztott."

Orbánt nem érdekli a jövő,
Orbán egy jelenség, de ahogy kikerül képből, darabjaira hullik a motiváltsága.
De őt ez egy kicsit sem érdekli.
Orbánt SOHA nem érdekelte Magyarország, a magyar emberek sorsa.
Ha a hülyék ezt nem látják, akkor ez az ő hülyeségük.
kereső
@Eriksson: 19:55, Ez a "nemzeti eszközkezelő"- akinek sikerült megállapodnia ezzel a szervezettel- az legalább nem maradt fedél nélkül- viszont olyan szűkös forrássokkal rendelkezik a szervezet, hogy igazán nem jelent megoldást a problémára-csak néhány családnak a hitelesek közül.Ócsa?,ami felépült aranyárban?-talán kérdezd pártodat,kormányodat. Erről nem beszélünk, mert ez nem vetne jó fényt a kormányra-és amiről nem beszélünk, az végül is nincs is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.