Bővítik a Hármashalom-oltár színpadát, új liturgikus bútorokat helyeznek el, és felújítják a csíksomlyói Jakab Antal Házat is, ahol Ferenc pápa ebédelni fog.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Az eseményen megjelenő politikusok, kormánytagok készüljenek fel arra, hogy Csíksomlyón is téma lehet, elhangozhat:

"A katolikus egyházfő bírálta a haszonlesőket és a hatalommal visszaélőket."

""Ferenc pápa a római Colosseum előtt tartott meditációja során szomorúnak nevezte, hogy a hazájukban háborúk elől menekülőket a világ sok országában ellenségeskedés fogadja. Külön sajnálatát fejezte ki, hogy egyesek mindezt hűvös politikai számításból teszik, és hogy a menekülőket
„zárt ajtók és politikai számítások miatt páncélba burkolt szívek várják.”"
papa.49
@CsipkeRózsa: Remélem kapnak rendesen a pofájukra a ,,műkeresztények,, !!!
Nessy
@papa.49: Lepereg róluk, mint annyi más is! Egyébként is ha O.V. nem szólhat hozzá, nem ő hirdethet igét, csak a teste lesz ott, a többi státuszkereszténnyel együtt! Lényeg, hogy ájtatos pofával ülhessenek a díszhelyen! Majd együtt ebédelnek Ferenc pápával, és fenemód büszkék lesznek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.