A kormány azt tartja a legfontosabb feladatának, hogy lehetőséget nyisson a megmaradásra és a gyarapodásra - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter vasárnap Budapesten, a Miniszterelnökség támogatásával megépülő Istenhegyi Szent László-plébánia közösségi házának alapkőletételén.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Gergő emiatt dádá lesz:
.
www.youtube.com/watch?v=_ohPINnmPAI
.
Úgy járhat, mint elődje a Jancsi!
Eladott Ország
Hamis Gyulyás, a föld lapos ! A drága doktor miniszterelnök úr megmondta. Orbáni hazugságot közvetíteniük nem felkészületlenség, nem erkölcstelenség, hanem a bűn. Így hatalmon maradni nem életbiztosítás, tudja-e a Gulyás? Vajon kiről kellene példát venniük a ballibes újságíróknak: a böszme házelnökről, a trágár bayerekről, dajcsokról, a kupakmatyi kósákról, az alamuszi nyuszi rogánokról vagy az istentelen Istenekről? Akiket aztán ajnároznak a mikrofonállványok, bértollnokok. Az úgy van, hogy ha a kiváló szakácsnak van ötszáz fakanala, megismeri mindegyiket: az illatáról, a színéről, az állapotáról. De ezeknek mind az ötszáz fakanala egyforma, egyformán kevernek-kavarnak vele az egész ország rovására. Ehetetlen, emberi táplálkozásra alkalmatlan minden narancssárgába öntött masszájuk. Kihagyhatatlan fűszerük a galádság. Gulyás nyugodtan menjen be egy kocsmába, ottan van a való csodás világ. Ottan majd belemondják a finnyás képibe: B*ssza meg az Orbán az egész k*rva rendszerét, ez nem a mienk, ez egy pökhendi, aljas tyúkszaros, úri világ. Akkor ez lenne a kocsmai stílus? Lehet, de őszinte és igaz.
desir62
Szent atya gatya, már megint a csuhásoknak építenek.
Kórház felújítás?
Eladott Ország
Jól van, jól! Hajrá Gulyás, csak így tovább! A hónaljszagú igyekezet közben nem veszi észre(nem szóltak neki?), hogy a fenti nóta volume-gombját(-) állásba lenne szerencsés tekerni és nem az ellenkező irányba. Annyira teper a szerencsétlen pára, hogy nem esik le neki mennyit árt vele a mindennmagyarok cáratyuskájának, de hát csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, ugye. Pedig tényleg nem. A bizonyítékot olvassa el mindenki, a Wikin megtalálható az élete eddigi teljes „munkássága”, ígérem nem időrabló olvasmány. Ügyvéd apuci kicsi fiacskája az egyetemről egyenesen a fidesz-keltető Servilitas gittegyletbe (orbánjugendbe) csöppent, ahonnan eminensként (elasztikus gerinc++ minősítéssel) a felsőbb osztályba[…] lépett, ahol a négy sorban leírható (dagályos) tevékenysége okán kapott bizalma jutalmául megmászhatta a fidesz Csomolungmáját (Sherpa nélkül, ő magától ilyen ügyes!) és elfoglalhatta, a teljesítménye alapján (fidesz értékrend szerint) az őt méltán megillető miniszteri posztot. Szóval, egy olyan lény, aki ezüstkanállal lapátolta a tejbepapit, akinek egyetlen perc tapasztalat sem támasztja alá a munka fogalmáról alkotott képét, az védi most a melósokkal vérgeci módon kibaszó törvényt, ő minősíti azokat sorosista-anarchistáknak, akik próbálják magukat megvédeni a hozzá hasonló szar alakoktól. Kurva jó. Gergő, abba ne hagyd! GG mostanra már igazolta, hogy sokkal aljasabb, de sokkal hülyébb is, mint anno LézerDzsoni volt. Lázár nem hülye, hanem egy vérgeci alattomos féreg. Nem szabad szem elől téveszteni ha eljön az idő!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.