A bölcsődei ügyek koordinációjáért felelős miniszteri biztost nevezett ki az emberi erőforrások minisztere Kovácsné Bárány Ildikó személyében.

Új miniszteri biztost neveztek ki
Fotó: Youtube

Kásler Miklós csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján kiemelte: a családvédelmi program egyik rendkívül jelentős pontja a bölcsődék fejlesztése.

A kormányzati célkitűzés az, hogy a bölcsődei férőhelyek számát 50 ezerről 70 ezerre növeljék. Ez azt jelenti, hogy 2022-ben gyakorlatilag minden kisgyermek bölcsődei elhelyezést nyerhet – közölte a miniszter.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Kóser elvtárs " biztosa " ...és tessék mondani ez NŐ ???
Gyanus a külseje, de kóserpapa elé térdelve megteszi...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: Ha már ennyire szívügyed lett a macskák foglalkozása tudnod kéne, hogy az egér nem csak élelem a számukra hanem játékszer is...de szeretik a tollas állatokat is...vagyis vigyázz...
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: A példa kedvéért "macskáztam", hogy lássuk az arányok változása követhető.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ...de még nem beszéltél a biztosról...
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: ma, 15:28

A legelején a biztossal kapcsolatban kezdtük az arányokról a beszélgetést, minél több a biztos, annál rosszabb az arány több szempontból. Nagyobb költséggel jár, fizetés, költségtérítés, elit gépkocsi, titkárság, és a többi fölösleges kiadások. A beosztottak végzik a munkát, a főoszt.vez. irányítja, ellenőrzi, minek is kell az a biztos? Azért, hogy Orbán a hű embereket megjutalmazza bőséges pénzáldással, nekünk többe kerüljön az állam.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: Ma a mindent pontosan meghatározott világban mindenkinek meg van az előre jól behatárolt felelősségköre, de vannak dolgok amelyek valami módon ezeken kívül helyezkednek el, és ezeket csak úgy lehet megoldani, ha valakiknek a hatáskörét kiszélesítik, ami elégedetlenséggel, munkaerővel, pénzel és sok sok idővel jár, vagy kineveznek egy konkrét erre a célra alkalmazott embert...na ezek a biztosok.
Ennek van előnye is és hátránya is, viszont ha valamit meg kell oldani akkor ez a leggyorsabb folyamat.
kissé felnőttem
100 évig ilyen pozició nem kellett? hát ennyire gagyi a kormány 2500 tanácsadó lesz 2020 ra ? mi a francért alkalmaznak szakmai antitalentumokat vagy elvtársi bujtatott állások? bölcsőde kéne meg területileg jobb elosztások nem pesten 6 vidéken meg 77 .
3179 tán a települések száma velük kéne konzultálni nem egy hozzá nem értőnek odadobni aztán 3 hónap mulva bukta
majd ujabb kinevezés

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.