Hangzatos retorikájukkal szemben nem erősítik, sokkal inkább veszélyt jelentenek a közvetlen demokráciára a ma különösen a jobboldalon egyre nagyobb teret nyerő populista politikusok.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rockxy
amikor firkászok sehol a Földön nemlétező demokráciáról hadoválnak
Eladott Ország
A 2015-ben tetőfokára hágott menekülthullám óta eltelt mintegy 4 évben a Fidesz, amely köztudottan Európa legsikeresebb pártja -errefelé sikernek számít az, ha valaki olyan szinten heréli ki a törvényeket, a demokráciát és a jogállamot, hogy gyakorlatilag leválthatatlanná válik-, amely de facto részt vett az uniós döntéshozásban, annak minden szintjén, amely tagja az uniós klubnak és ott az önfelfüggesztés határát súrolva állítólag magyar érdekeket érvényesített, gyakorlatilag semmit nem ért el. Annak ellenére sem, hogy ahányszor Orbán elment Brüsszelbe a hamuban sült hátizsákjával és az érvénytelen/eredménytelen kvótanépszavazás eredményével, annyiszor jött haza és hirdetett győzelmet. Vagyis legtöbbször nem ért el semmit az uniós asztalnál ülve (azon kívül, hogy a korrupt maffiája kedvére és következmények nélkül lophatta szét évekig a nekik természetesen alanyi jogon járó uniós forrásokat), ám a Kossuth rádió stúdiójában és egyéb állampolgároktól verőemberek révén hermetikusan elszigetelt helyeken a legordasabb pofáraeséseket (lásd: Sargentini-jelentés) is fényes győzelemként kommunikálta. Vagyis mindig úgy győzött, hogy kilátásba helyezte, további harcok jönnek, még nagyobb vesére célzott ütések következnek, mindig nagyobbak, mint az előzőek voltak. Részemről tisztelet a hollandoknak, amiért a bűzös fasizmus-nacionalizmus-populizmus kombója helyett a normalitásra szavaztak. Lehet követni a példájukat!
simmering73
Nem az a baj, hogy populista, az a baj, hogy az ország miniszterelnöke.
Csizmás Kond
nyugat szemében csak az nem baj ha buzi...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.