Az őt támogató egyik párt épp most hullik ki az Európai Parlamentből.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
És épp most hullik végre parlamenti pártként darabjaira is, igazán jellemes dolog volt a megmondóembertől akinek ígértek főpolgármesterséget, meg fűt-fát a támogatásért cserébe, most rúg egyet a döglött oroszlánkölyökbe.Hát ennyi köze van hozzá, hogy lúzert ő nem támogat pedig az ő viselkedése se volt soha egy nyertesé. Ha tarolna az lmp most örömmámorban
úszna.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
igaza van! aki vele szóba áll az nem 100-as!! =))
szaboria1
@papa.49: Több mint 40 évig éltünk Bp.-en de még így is szomorú, hogy ilyen ember akar főpm. lenni.
kereső
Nem vagyok Bp-i, de azért nem mindegy, hogy ki Magyarország fővárosának???! vezetője. /mondjuk tarlós alatt is elveszitette már ilyetén jellegét/,puzsér egy önjelölt pojáca, akit szerintem megvett a fidess kilóra- elég jó húsban van, sokba került. Felejtsék már el őt a pártok- akik még adnak magukra valamicskét.
Aki Én
Csak annyi, hogy nem lesz támogatód.
papa.49
@szaboria1: Ez a tökhülye bolondistók is sokat ártott, de ez meg nem csak hülye, még stupid is, még sokkal többet tud ártani !!!
Commenter
@bencemacska: mint mindenkiéből aki itt aki ezek ellen volt és van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.