Könnyen lehet, hogy minden eddiginél komolyabb vészhelyzet áll elő az egészségügyben. A szakadék közeli állapotokra lehet következtetni legalábbis a szakmai szervezetek egybehangzó segélykiáltásaiból. Bár Varga Mihály pénzügyminiszter május közepén még azt mondta, most van tere az egészségügyi, oktatási és családvédelmi intézkedéseknek, a nemzetgazdasági miniszter a hónap utolsó napján már azt...

(Forrás: olkt.hu, toma33 által)

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
@Levendula: Éger pontosan olyan bűnös mint Varga. Csak neki kéne leszürcsöni a szart a húgyról amitől elválik.
Ő tudja miért nem álltak ki a vizitdíj mellett. Csak szólok, ő volt aki "keresztbe tett úton útfélen"2008-ban.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Levendula
Ez év május 13-án voltam szemészeti szakrendelésen.
Ezt az időpontot tavaly, 2018. júliusban kaptam.

A következő vizsgálat időpontja, jövő év: 2020. április 30-ra. Pár nap híján EGY EGÉSZ ÉVET KELL VÁRNI !!!
Szívesen elküldöm varga mihálynak az összes ambuláns papíromat!
Borsodi
Persze,hogy hazudik,ez a dolga.Az egészség ügy most rosszabb mint 13 éve.Viszont több a stadionunk.
Sámannus
@Levendula: Éger pontosan olyan bűnös mint Varga. Csak neki kéne leszürcsöni a szart a húgyról amitől elválik.
Ő tudja miért nem álltak ki a vizitdíj mellett. Csak szólok, ő volt aki "keresztbe tett úton útfélen"2008-ban.
Nessy
Honnan a csodából tudnák hazánk nagyjai, mi van a közegészségügyben? Járt valamelyikük is a közelmúltban közkórházban. szakrendelőben? Ahol ők laknak, ott van háziorvos, házi gyerekorvos! O.V. egy receptért az orvosigazgató kíséretében érkezett, és hogy ne kelljen a plebs között a folyosón váni, a bent lévő betegnek kellett kimenni! Könnyű mondani, hogy tessék egészségesen táplálkozni, sportolni, nem stresszelni! Napi 10 - 12 óra munka után alacsony bérből ez gyerekjáték, ugye uraim??? Egy nyugdíjasnak, ha nem több százezer a nyugdíja, akkor is megoldható! Különösen, ha "egészségesen" leszokik az evésről! Szakadjon rájuk a mennybolt! Igaz, most a nyári hónapokban problémás a politraumatizált betegek ellátása!
nezelodo
Csak nem érte el az Égert is a kismacska effektus, és kinyílt a szeme? Elég sokáig tartott amíg eljutott a fidesz imádatától a valóság felismeréséig!
Klubtag
Éger István jobb, ha magába néz, mivel a kamarának - mint szakmai tömörülésnek, illetve tárgyalófélnek - ilyen mértékű leamortizálódásáért jelentős felelősség terheli.
human
Hányan álltak ki a fekete ruhás nővér mellett tüntetni anno? A vége az lett, hogy közmunkára ítélték.
Az egészségügyben dolgozók álljanak a sarkukra. Ha nem, akkor minden marad a régiben.
Sámannus
Éger 2008-ban még azt mondtad keresztbe teszünk a kormánynak reggel délben este. Most pedig legyél szíves ünnepélyesen leszopni magadat, mert a süketekre hallgattál.
1magyar
Amikor egy CT-re hónapokat kell várni, az az egészségügy szar, a stadion pedig pazarlás.
tudode
De hát hol van itt a baj, hiszen
.
--- A JÖVŐ KÓRHÁZA ÉPÜL DÉL-BUDÁN
.
www.magyaridok.hu/belfold/jovo-korhaza-epul-del-budan-2791296/
.
Csipkedni kellene magukat, mert lassan kitelik a BECSÜLET "is"!
reagens
Elképzelhető, hogy Égernek igaza van, de azt sehol nem állította a miniszter hazudik. Ezt ez a kritikán aluli sajtótermék firkásza ötlötte ki. Éger úriember ami erről az újságíróról nem állítható!
human
Most hallgatom Éger Istvánt az ATV-n. Azt mondja, hogy amennyiben a kormány teljesíti a bérkövetelésüket, azaz a kezdő orvosi fizetés 900 ezer legyen és nyugdíjra ez elérhesse a dupláját, akkor szankcionálni fogják a hálapénzt. Csakhogy ez pusztán etikai vétség lesz és nem bűncselekmény. Nem tudom, hogy egy etikai vétség lehet-e bűncselekmény a végén, de nekem ez nagyon gyenge ígéret a bérrendezésért cserébe.
Dr plágium
@human: Tudod nagy probléma volt hogy egyszerűen féltek. Féltették az állásukat. Én kint voltam, és beszéltem nővérekkel. Kapaszkodj meg, az Onkológiai Intézetből egy nővér elmondta, hogy megtiltották nekik a fekete szalag viselését és azt is hogy részt vegyenek a tüntetéseken. A retkes körmű volt az igazgató.
human
@Dr plágium: OK. Csak tudod ez akkor mindig így is marad, sőt még durvulni fog. Tegyük fel, hogy egy doki elkövet egy bűncselekményt aminek több dolgozó lesz a szemtanúja. Akkor ugyanezt fogják alkalmazni. És egyre több és több ilyen eset lesz, mert azt látják, hogy megtehetni, hogy nincs ellenállás. Akik pedig ma hallgatnak, holnap ők kerülhetnek lapátra és nem lesz kollégájuk aki kiállna mellette, mert ő sem állt ki soha a másik mellett. Ez egy öngerjesztő folyamat mindkét irányba.
human
@human: jav: ... azt látják, hogy megtehetik ...
Dr plágium
@human: Igazad van, de gondolj bele lézer nyíltan elmondta, hogy aki velük van azoknak mindig lesz munkájuk. Sajnos ezt is tapasztaltam. Olyan emberek kaptak általuk munkát(?) akiket mindenhonnan elküldtek mert nem tudnak közösségben dolgozni, vagy baromi lusták...A mostani főnökük nem tehet semmit mert félti az állását.
papa.49
A dilidoki életében talán először mondott igazat, a karcagi segédkönyvelővel kapcsolatban !!!
human
@Dr plágium: Értem a rendszer mechanikáját. Fontos viszont, hogy mindenki tisztában legyen vele, hogy a hallgatás ezt a rendszert egész biztos fenn fogja tartani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok