A Volt Fesztivál tett arról, hogy a magyar valóságot drága belépőkkel se tudjuk kizárni legalább csak egy-két napra.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Miért nem a részegen dalolását játszották le a Volton? Az legalább népzene. Énekhangja ugyanannyi mint amennyia csótánynak maradt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Commenter: Ez gondolom ,,költői kérdés,, volt csupán !!!
A bájgúnár, vagy a csótány ??? szerinted melyik másik, a külföldiek meg azt se tudják, hogy kiről is van szó !!!
Remélem jövőre meglátszik a látogatottságon az idei BALFOGÁS !!!
Commenter
@papa.49: a szervezők is hibásak, de lehet ki van adva hogy ezeket az előadókat kell felkérni. Ha a látogatók vevők ezekre a fellépőkre akkor mindegy. Emlékszem Kordáék hogy besértődtek amikor kihagyták őket valamelyik évben a Sziget nulladik napjáról. Egyes művészek, és ez alól a Stones sem kivétel nem tudják mikor kellene leállni...
papa.49
@Commenter: Itt és most kell ,,megszolgálni,, a csutitetű ,,jótéteményét,, gondold, hogy véletlen, szerintem nem, pár éve a csótány is itt zokogott, hogy tönkrement, ma meg minden fasza nála !!!
Vagy a bájgúnár aki nyíltan kaszinózik a saját ingatlanában !!!
Ezek nem véletlenek, ez így volt kitalálva !!!
Commenter
@papa.49: ez igaz. Kordáékon kívül egyik sem élt luxusban, és folyamatosan sírtak hogy kicsi a nyugdíj. Vikidál a neten árverezte el a hangszereit, díjait, ő is a kesergők közé tartozott. A NER rockerei és popsztárjai ma már kivétel nélkül csilliárdosok. Az egyetlen aki eltűnt közülük az a Back2Blackes Bebe volt, a sportolók és művészek is akik beálltak a sorba szintén nem kivételek, emberileg olyanok amilyenek. Egyébként a csuti szemrebbenés nélkül ejti azt, aki valamivel magára haragította.
Sámannus
Nem vagyok zenerajongó, de a pohoson mindig igen jól szoktam szórakozni Ha a volton lenné ő lenne sz ehxetlen
Commenter
Miért nem a részegen dalolását játszották le a Volton? Az legalább népzene. Énekhangja ugyanannyi mint amennyia csótánynak maradt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.