Szinte már gyanús, hány alkalommal vétózott meg, opponált a magyar kormány olyan határozatokat, döntéseket szövetségi rendszerekben, az EU-ban, vagy az ENSZ-ben, amelyekről elvileg konszenzus van. Csak az elmúlt másfél év történéseit vettük át, de bőven akadt mit listázni. A magyar kormány lassan az EU legnagyobb trollja címre pályázhat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Hozzon az eu olyan döntést, h a többség szavazatát egy ilyen fos, szar tolvaj ne tudja megvétózni. Már csak azért is, mert ez a dagadt dög nem az ország érdekeit képviseli ott, hanem a sajátját.
RonaGyuri
a gonosz dagadt retardált törpe már csak ilyen:

Míg a törpe ordibál,
míg az óriás félreáll,
míg az őrült körbejár,
lampa laz
Hozzon az eu olyan döntést, h a többség szavazatát egy ilyen fos, szar tolvaj ne tudja megvétózni. Már csak azért is, mert ez a dagadt dög nem az ország érdekeit képviseli ott, hanem a sajátját.
Jozefina
Az EU-ban már régen a többségi véleménynek kellene érvényrjutnia, nem holmi bosszúállóknak vétót engedni!!!
tudode
Amit ez a retardált elfűrészelt mini pasi csinál az nem trolkodás, hanem kárörvendő szemétkedés úgy, hogy még a saját "hadicseleivel" is képes dicsekedni, mint pl. két évvel, miután szétrámoltatták a bésekkel a belvárost, rekultiválni kellett utána a Kossuth teret
.

------ Orbán nevetve: Nincs is kormány
.
index.indavideo.hu/video/Orban_nevetve_Nincs_is_kormany
.
Aztán saját magát is "megrolkodta", hiszen az lett ami a mosdók cégére 50, 60 évesen: 00
.
----- Orbán Viktor nem miniszterelnök
.
www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk&t=3s
.
Nála az útszéliek is intelligensebbek!
Nessy
Ez a jótétlélek már teljesen elveszti a józan ítélő képességét.. Értelmetlenül mindenre vétót emel, még az eredetileg saját ötletére is! Ez ad neki örömet? Ennyi gonoszság emberben nem lehet! Vagy mégis???
papa.49
Mit vártok tőle ez egy született zsarnok, ha valami nem az ő elképzelése szerint történik akkor mindent megvétóz !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.