Szigorú határozatot fogadott el az UNESCO Világörökség Bizottsága Magyarországgal kapcsolatban, a következő lépés Budapest világörökségi veszélyeztetettségi listára helyezése, utána a világörökségi cím elvétele jöhet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Helyes. Csak azért amit a Várral, a LIgettel tettek a fél év haladékot sem érdemelnék meg.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Jó reggelt UNESCO!
.
ŐFENESÉGE a világörökség falára gányolt erkélyéről mutoGATYA, hogy valamit visz a Duna vize.
.
Ezenkívül a VAGYONKEZELŐ izéjével osztogatják, illetve fosztogatják a világ örökség részét orrrba, szájba, hotelba, fotelba!
.
----- A NER főutcája lett az Andrássy út
.
24.hu/belfold/2018/09/13/andrassy-ut-tiborcz-meszaros-csanyi-garancsi/
.
Nem történt egyéb, mint a PARASZT bácsiKÁK fölgyüttek Pöstre szerencsét próbányi, aztán elszemtelenkedtek!
Nessy
Aztán érdekli őket? Akkor is tovább teszik tönkre a Városligetet, a Várat. A Hajógyári szigetet már nem is jelölték, mert azt is majd úgy tönkreteszik, ahogy illik. Más országokban boldogok lennének ennyi zöldterületért, mint ami Budapestnek adatott egykoron. A budai hegyek már teljesen beépültek borzalmas izlés ficamos villákkal, társas házakkal. A Duna partján hatalmas felhőkarcolót építenek, tele lesz lassan a város stadionokkal beton monstrumokkal. Lásd a Duna Arénát. Mint egy parkolóház.
csipetke
@Commenter: 16:56 Egyetértek. Orbán pont lesz@rja az Unescot,meg a világörökséget.Neki az a fontos,hogy urizálhasson a Várban.Már követni se lehet,hogy mennyibe fájt ez nekünk.
silber13
@CsipkeRózsa: Ggyondolod, hogy egy primitív, műveletlen emberszerűséget, még ha miniszterelnoknek is nevezteti magát, érdekli az UNESCO véleménye???
justhpeter
@silber13: Talált, süllyedt. Pontos meghatározás.
Commenter
@CsipkeRózsa: ezekre nem ad mert ezt az amerika demokraták mondták.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.