A piaci igényekhez alakított szövetkezeti forma segíti a magyar gazdaságot - hangsúlyozta Kósa Lajos országgyűlési képviselő (Fidesz), az Országos Szövetkezeti Tanács (OSzT) elnöke pénteken a Nemzetközi szövetkezeti nap alkalmából rendezett eseményen, Budapesten. Kiemelte, a szövetkezés, a szövetkezet nem egyszerűen gazdasági forma, hanem mélyen emberi igényeket kielégítő együttgondolkodás, kollektív munka is. Megjegyezte: a szövetkezeti formában dolgozók hajlamosabbak a kollektív gondolkodásra, és bár a szövetkezetek tevékenysége rendkívül sokszínű, azonban összeköti őket a közös habitusuk.

Forrás: dehir.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Na jó!
.
Ami van az a SZOCIÁLIS SZÖVETKEZETEK, amelyeket a kényszer hozta létre, mivel az állam FURA URA kilyuggatta a szociális hálót!
.
Ami volt, csak elvitte a rendszerváltás a GAZDASÁGI MUNKAKÖZÖSSÉG, amely keretében a melósok ugyanazon a kütyün jutottak plusz keresethez.
.
Ami van az EGY BIZONYOS kereKECSKE, gombomcska, azok számára, akik nem elégszenek meg a busás tiszteletdíjukkal, egyéb ingyenes juttatásukkal, aztán nem kímélve a közizét sem, innen, onnan lecsippentek, amelyre nagyon tanulságos az a folyamatábra, amelyet az ELSŐ SORBAN menetelők, vagy mit is csinyálók összedolgoznak ilyen, olyan, amolyan becenévvel:
.
hvg.hu/itthon/20170806_folyamatabra_ner_kleptokracia
.
Ez aztán a mélyen emberi igényeket kielégítő együttgondolkodás, kollektív munka a hokizsebesek számára.
.
Aztán vannak VÁNDOR szövetkezetek is, mert lóvé nem vész el, csak átalakjúlGAT/get:
.
index.hu/gazdasag/2018/05/18/100_leggazdagabb_meszaros_csanyi_gattyan/
.
Klassz miCSODÁK!
CsipkeRózsa
A folyamat-ábrás linkedet lerövidítve, az első kérdés és az utolsó válasz elég is.
Nessy
A fidesz féle szövetkezetek kifizetőhely haveroknak!
Ha egy nyugdíjas dolgozni akar, majd tárgyal ő munkáltatóval. és nem tart el egy csomó léhűtő vízfejet! Akik majd annyit fizetnek, amit úri kedvük diktál! Mert járni jár, de nem jut pénz annak, aki megdolgozott érte!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.