Orbánnak jelentős gesztusokat kell tennie ahhoz, hogy a Fidesz bennmaradhasson az Európai Néppártban, ez viszont belpolitikai veszteségeket is okozhat - állítja Fleck Zoltán jogszociológus. A héten a kormánytöbbség – több mint egy hónapos halogatás után - megszavazta az önálló közigazgatási bíróságok bevezetésének elhalasztását. Vajon mire vártak? Már maga a közigazgatási bíróságok létrehozása is politikai természetű döntés volt; nem nagyon találni a javaslat indoklásában szakmai elemeket.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Na!
.
Amiatt nem oszlatja fel a PECÁS bá' a parlamentet, mert "csak" a Felcsút kRÉMje tud beszélni a nép azon rétegének a nyelvén, akik beérik 5 kg krumplival, vagy egy csomag száraz tésztával, pedig úgy lejáratta saját magát, és az országot a KLEPTOKRÁCIÁN belül működő KORRUPCIÓS PÁRTKÉNT, hogy legalább a fél ország undorodik a POLITIKÁTÓL, az átpolitizált államtól, mindentől úgy ahogy van!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Igen pártállami időknek egyik jellemzője, hogy nem nagyon találni az indoklásokban sem szakmai elemeket! =))
papa.49
Szakmai érv nincs tehát marad a CSAK !!!
Ezért kell a kézivezérelt bíróság !!!
Commenter
@papa.49: Be sem várták a Velencei Bizottság véleményét sem, ezen felül, még akkor is ha még zugügyvédnek sem lett volna jó azorbáni évfolyam, akkor is tudniuk kellett, hogy ezzel az utolsó fékeket és egyensúlyokat is kiiktatják.Meg is vannak mindenütt az embereik hozzá, tisztelet a kevés kivételnek akik felemelték a szavukat ez ellen. Amúgy mióta érv a "csak"? Egy Selmeczi óta? Akkor csak számoljon el azzal, hogy milyen jól megvédte az irdatlan összegű MANYUP pénzeket. Ami egy az emberek magánvagyona, megtakarítása volt és nem felcsúti kisvasútba, MOL-ba meg félországnyi stadionba akarták befektetni.
papa.49
@Commenter: Egyet tudok ha a munkás éveim alatt ilyen színten műveltem volna a szakmáimat akkor fekopott volna a 6 tagú család álla nagyon hamar !!!
A libalegelőn talán elég lenne a tudásuk !!!
tudode
Na!
.
Amiatt nem oszlatja fel a PECÁS bá' a parlamentet, mert "csak" a Felcsút kRÉMje tud beszélni a nép azon rétegének a nyelvén, akik beérik 5 kg krumplival, vagy egy csomag száraz tésztával, pedig úgy lejáratta saját magát, és az országot a KLEPTOKRÁCIÁN belül működő KORRUPCIÓS PÁRTKÉNT, hogy legalább a fél ország undorodik a POLITIKÁTÓL, az átpolitizált államtól, mindentől úgy ahogy van!
Commenter
@papa.49: ilyen szinten mindenki már repült volna nem 12 év hanem pár nap próbaidő alatt. Ráadásul ezek egy napot nem dolgoztak. Megélhetési politikusként lopnak, ármánykodnak, harácsolnak, a maguk javára, mások kárára. Ezekre a állatot sem lehetne bízni, nemhogy egy ország jelenét, jövőjét és emberek sorsát. Mert tetszik, nem tetszik amit csinálnak az bekúszott a bőrünk alá, részese mindennapjainknak, nem megkerülhető. Ez a fórum is bizonyíték rá. Ha jól csinálnák, ezek a fórumok behalnának. De sajnos nem jól csinálják...
papa.49
@Commenter: Így is az a sors vár erre is láthatod ...
Commenter
@papa.49: nem, ha csak a netet nem korlátozzák, vagy tiltják be. Szerintem a maguk otromba módján még örülnek is ezeknek a fórumoknak. Az emberek a dühüket, elkeseredettségüket addig sem viszik az utcára, és nem rajtuk vezetik le, az nekik jó, a fórumok élnek. A tartalmuk sem érdekli őket, hiszen az ellenzéktől, külföldről és a független, ellenzéki sajtóból is ezt kapják vissza.
papa.49
@Commenter: Viszont egyre több fórumtárs érzi úgy, hogy szélmalom harcot folytat, és itt hagyja az egészet !!!
Commenter
@papa.49: sokan elhagyták a fórumot sajnos, vagy csak olvassák, illetve más, vagy több néven írnak. Valamiért hiszek abban hogy talán nem hiába koptatják itt az emberek a billentyűzetet. Még a másik oldal sem, hisznek valamiben amit védenek, ugyanúgy ahogy az ellenzéki oldal is. Ez fontos összetartó erő, a hit hogy teszel valamit valamiért, vagy valami ellen.Vannak olyan fórumok is amelyek egy az egyben vagy a FB-re kerülnek át vagy megszűnik a kommentelési lehetőség mint a Népszavánál, és ott, a 24.hu-val ellentétben még meg sem indokolták, hogy miért.
papa.49
@Commenter: Ez a cél ,,ne pofázzunk ki a sorból, egyáltalán ne legyen saját véleményünk, és kussoljunk, örömködjünk, hogy milyen aljas módon csesznek ki a kisemberekkel,, !!!
Commenter
@papa.49: de hosszútávon egy ország jövőjével csesznek ki...
papa.49
@Commenter: Már megtették, most a totális lezüllesztés folyik minden téren !!!
Commenter
@papa.49: és ha összeomlik ebből a romhalmazból mentik az irhájukat majd. Ez nem fog a sorsára várni a Várban. Le fog lépni.
papa.49
@Commenter: Sőt öngyilkos se lesz mint a piktor tette, mert MÉG AHHOZ IS GYÁVA SZAR !!!
Commenter
@papa.49: Erre nem vennék mérget. Egy kaotikus helyzetben előremenekülésként még bepánikolhat. Így is kellően kiszámíthatatlan.Ha ég a ház ez már nem gyávaság kérdése. Ne adja az ég hogy az legyen, mert a hívei azonnal mártírt és hőst kreálnak belőle.
papa.49
@Commenter: Nem lesz így mert a ,,tyúkszaros életét,, ennél sokkal jobban félti !!!
De remélem már valahol reszelgetik azt a golyót !!!
kereső
@Commenter: ne álmodozzatok. Nem lesz öngyilkos- hamarébb lövet, minthogy itt bárki felébredne. Nagy lovat kapott maga alá.Most már semmi-és senki meg nem álltja.Fleck is teljesen bizonytalan- egyszerúen nem tud mit mondani.Jól ellátták a bajunkat Macronék. Az MTA kinyirását is ezért szavazták most meg, ha másképp történnek a dolgok- azt is elhalasztja, mint a közig.biróságokat. Az majd meglesz ősszel.Vérszemet kapott.
Commenter
@kereső: mindenki, aki kiismerte ettől tart. Békesi László nagyon régen megmondta, hogy bármikor beveztheti a szükségállapotot is,lövethet is, ezért is célja a rendbontás a káosz. A rabszolgatörvény kapcsán Kövér már akár lövetett volna az ellenzékre, ebben orbán akadályozta akkor még meg, de amúgy az utcai tömeggel ugyanezt bármikor megtenné. Nem véletlenül nem úgy működnek nálunk a tüntetések, ahogy a szomszédos országokban.Ha vérszemet kapott és nem fordít az EU a dolgokon akkor itt bármi lehet...
Cincinntatus
"Ha fent megszűnik a hatalom..."

Fleck Zoltán úrnak az anarchia szép!

Az anarchia fejetlenség, zűrzavar, rendetlenség, felfordulás, irányítás nélküli állapot.
Az anarchizmus egy politikai ideológia, mely magába foglalja azokat az elméleteket és a meggyőződéseket, melyek támogatják minden kötelező érvényű kormányzat eltörlését.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.