A partneri megszólalásairól híres Szijjártó Péter az EBESZ külügyminiszteri értekezletén beszélt arról, Kelet és Nyugat között az együttműködésnek van itt az ideje. Majd kioktatta a Nyugatot a keresztényüldözés kapcsán.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ez a majom napról napra hülyébb, pedig már elve az volt! =))
menekült
Ez az! Kioktatás helyett a Nyugat inkább partner legyen abban, hogyan lopja el a magyar kormány a Nyugattól kapott pénzeket! Ugye jól tudom, hogy a magyarok erre szavaztak? A kioktatást meg majd magára vállalja a magyar kormány.
bencemacska
Lehet, hogy egyedül volt az EBESZ ülésen azért beszélt saját magához?
" A nemzetközi politikában a kioktatás helyett a partnerségnek van itt az ideje."
"véget kell vetni annak, hogy számos nyugat-európai megközelítés azt sugallja, hogy a keresztényellenesség volna az utolsó elfogadható formája a diszkriminációnak".
"Tisztelni kell egymás belpolitikai döntéseit, és véget kell vetni a beavatkozások és a kioktatás politikájának".
dr. prédikátor
Gunárnyakú zselés kakadú te patkány!!!Anyádat kellett volna kioktatni hogy nyelt volna le ahelyett hogy a világra szart!!!Rettentő nagy marhát hozott a világra!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.