Hétfő reggel Éva asszony a miskolci Avas lakótelepről, a Szilvás utca kettes szám hatodik emeletéről egy terjedelmes levélben följelentést tett a felső szomszédja ellen. Levelét, melyet tanúként a szomszéd is aláírt, a társasház közös képviseletét ellátó miskolci ingatlankezelő irodába vitte be, ahol egy bajuszos férfi azzal vette át, hogy köszöni, de aligha tehet bármit is. Forduljon az önkormányzathoz, tanácsolta, mire az asszony legyintett: ott már járt.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: nanena
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nanena
Ha hozzászólhatok, hogy egy üzem ne költözzön mellém, hogy ipari tevékenységet ne végezzenek mellettem, hogy ne tartsanak 10 disznót a szomszédságomban, akkor miért nem véleményezhetem hogy ki költözzön mellém? Tudom, hogy ez komplikálná az ingatlaneladásokat. De mégis!
Gusztos miért nem költözik egy hasonló környezetbe? Csak egy hétre.
Bár nálunk a belvárosban is van olyan lakó (nem kisebbségi), aki a lépcsőházban végzi el a kisdolgát.
ugyeugye
Ismeritek a viccet, mikor a roma röhögve mondja a kerítésen át szomszédnak, hogy az ő háza többet ér, mert nem roma a szomszédja.
nanena
Érdemes elolvasni. Egy kis ízelítő abból, mit él át a mindennapokban egy régi avasi. Régen sokat jártam oda, tudom hogy többségében olyanok laktak ott, akik főként a digépben és az Lenin Kohászati művekben, egész életükben kemény fizikai munkát végezve, dolgoztak. Na most megkapták ennek jutalmát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.