A köztársasági elnök kinevezte Varga Juditot az igazságügyi tárca élére.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
Kb.oda is valók mind. Egy ezredrangú, sehol sem jegyzett focicsapatba, valahol a pusztában, nem egy EU-s ország kormányába. Az embereket és az országot meg a jövőjét úgy rugdossák ide oda 12 éve mint a bőrlabdát, és vesztésre áll az ország ami a demokráciát a jogállamot illeti. Azt már szanaszét rugdosták.
kereső
Orbán szerint 2018- ban egy fociklubot választottunk (parlament), amely megválasztotta a klub csapatát, élén a csapatkapitánnyal. Ha az eddigi teljesitményt nézem, akkor valamelyik faluszéli libalegelőn lenne a helyük. Mert a propaganda, az ország felforgatása nem nevezhető kormányzásnak- egyáltalán miért is beszélünk kormányről?-hiszen focicsapatról van szó.Nagy pénz, semmi felelősség, - a labda meg az ország, amelyet lehet ide-oda rugdosni.
A klub és a csapat elqúrásait meg fizeti a szétrugdosott labda.
brick
bolondok

"Évről-évre csökken az emberek IQ-ja"
Csak az nem mindegy, hogy honnan kiindulva. 175-ből, vagy 125-ből, vagy 80-ból, vagy a fideszesek 30 és 50 közöttijéből.
brick
Fordítottan aránytalanul mit is írhatnék még?...
Semmit?
A semmiről lehet valamit írni?
Commenter
@kereső: megmondta ov hogy ő nem kormányoz hanem irányít és az a feladata hogy folyamatosan ellenséget azaz ellenfeleket keressen. Ő nem kormányoz, hanem irányít akár egy führer, bele a semmibe.
Nevetséges, szánalmas, undorító és gázosabb mint lőrincbarát a focis hasonlataival.Pedig csak egyetlen rozsdás rajzszög kellene: na nem a szétrugdosott labdába, hanem orbán stoplis cipőjébe, és a csapatkapitány általános szepszisén nem segítene sem az ima sem a 10 parancsolat. Na akkor szerteszét oszolna a kapitány nélküli focicsapat, a parlamentben tanyázó klub meg fejvesztve menne utána.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.