Lövés dördült el egy kecskeméti áruházban – tájékoztatott közleményében a rendőrség.

Puskával akarta kivégezni szerelmét egy vadász egy kecskeméti áruházban

Az egyenruhások azonnal a helyszínre vonultak, ahol elfogták a feltételezett elkövetőt. Vele szemben a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlete miatt indított büntetőeljárást. A férfi elszámoltatása folyamatban van.

A történtek során nem sérült meg senki.

A baon.hu úgy tudja, az elkövető vadász, és a sörétes puskájával ment be az üzletbe, azzal a szándékkal, hogy végez szerelmével, aki nemrég szakított vele.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Mindig mondom, a vadászok gyilkos lelkűek.
Jozefina
Talán örökre eltiltani a vadászattól és a fegyverektől!!!
maci0427
ripost.hu/cikk-megdobbent-uj-reszletek-a-kecskemeti-plazalovoldozesr-l /// -- Ebben a Ripost írásban van egy kitakart fénykép is ! A Nő Cs. Zsuzsa , így leírva és a kitakart fényképet nézegetve is, nagyon sokkal fiatalabb lehetett a 75 éves férfi párjánál ! Ezek a nagy korkülönbséges a legtöbb esetben előbb vagy utóbb visszaütenek ! Az okait tapasztalatból tudom és sok helyen igaz működnek az ilyen kapcsolataok , de annak is megvannak az okai. Számomra a + - 5 év az, ami elfogadható ! A többi minda anya-apa komplexus , vagy valamilyen érdekek összefonódásól van ! Pesze beletörődni sok mindenbe lehet !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.