A belbiztonsági főtanácsadó szerint Magyarország meg tudta állítani a migrációt.

Magyarország az elmúlt években bebizonyította, hogy a jogellenes, illegális, embercsempészek által támogatott migrációt meg tudta állítani, ez számos európai és Európán kívüli ország számára is példaként szolgált, és nagy elismertséget szerzett az országnak – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában.

Bakondi szerint példaként szolgál a magyar bevándorláspolitika

Fotó: kormany.hu/Kormányzati Kommunikációért Felelős Államtitkárság/Hornyák Dániel

Bakondi György arra a hírre, miszerint civil szervezetek azt akarják elérni, francia és német vezetéssel politikusok is, hogy nyissák meg a kikötőket a Földközi-tengernél és aztán majd a tagállamok önként befogadják a hajókon érkező bevándorlókat, úgy reagált: állítólag már több ország van, amely vállalná, hogy a tengeren érkező menekülteket azonnal szétosztaná egy automatizmus alapján.

A főtanácsadó szerint ebből arra lehet következtetni, hogy a jelenlegi összetételű Európai Bizottság, a brüsszeli bürokrácia 2015 óta nem sokat változtatott az álláspontján, hiszen akkor is a határok megnyitását szorgalmazta, valamint azt, hogy a menekülteket egy kvótarendszer alapján kell szétosztani az európai országokba.

Bakondi György azt mondta, reméli, amikor az Európai Unió (EU) új vezetése áttekinti az elmúlt öt év történéseit, akkor szembesül azzal, hogy a Jean-Claude Juncker vezette bizottság rosszul kezelte az Orbán Viktor miniszterelnök által Tusnádfürdőn is említett, a migrációval összefüggő biztonsági kérdéseket. Hozzátette, bízik abban, hogy ebben változás történik és az uniós tagországok állam- és kormányfői alkotta Európai Tanács által megfogalmazott célkitűzések megvalósítása biztonságosabb és átláthatóbb migrációs politikát eredményez majd.

(MTI)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Csak hivatalosan telepítik be a migránsokat a kivándorló magyar munkaerő helyett!!! Nekik tudnak építeni fedelet is a fejük fölé!! A hazugság is bűnnek számít bokondi úr!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Bakondi Rettegő Gyuribácsi mindig meg tud nevettetni. Most is sikerült neki. Köszönöm.
Jozefina
Csak hivatalosan telepítik be a migránsokat a kivándorló magyar munkaerő helyett!!! Nekik tudnak építeni fedelet is a fejük fölé!! A hazugság is bűnnek számít bokondi úr!!!
nezelodo
Ez a szegény Bakondi lehet a méltó párja a fidesz másik éles elméjű káderének, aki a civis városban öregbíti a párt legendás hírnevét.
Eladott Ország
Hogy a magyar kerítés valóban a népakaratot testesíti meg, vagy idővel egyszerűen a szívünkhoz nőtt, már nehéz lenne megmondani. Az viszont biztosan elmondható, hogy 8,5 milliárd forintba került, nem beszélve az ott parancsot teljesítő határőrök fizetéséről. A gond azonban az, hogy a menekültválságot nem Orbán, de még csak Salvini sem oldotta meg, sőt. Szeretnek persze erre hivatkozni, ez attól még viszont nem lesz igaz. Az olaszok esetében az „érdem” Marco Minniti egykori belügyminisztert illeti, aki a líbiai kormánnyal és a helyi törzsekkel egyeztetve csökkentette radikális mértékben az Olaszországba érkezők számát. Ha pedig a magyarországi helyzetről esik szó, sokan elfelejtik megemlíteni, hogy a menekülthullám 2016-ra mérséklődött, ami érdekes módon egybevág az EU és Törökország közötti megállapodás időpontjával. Ezt követően drasztikusan lecsökkent az EU felé a kontinens keleti részéről érkezők száma. Hogy a magyar határhoz melyik irányból érkeztek a menekültek 2015-ben? Igen, kitalálták, kelet felől. Kik is akkor Európa hősei?
m.cdn.blog.hu/sz/szeka/image/orban1.gif
tudode
Elgondolkoztató, miért vannak úgy oda + vissza azzal az állatra, tankra veszélyes Ókos kerítéssel akkor, amikor a HONFOGLALÁS ÓTA ez a tyúkketrec éktelenkedik a magyar hon határán, ÁLLATI KÖRÜLMÉNYEK között tartva az arra tévedteket, kikiáltva Haszon F-t bűnösként!
.
Arról nem is szólva, hogy pucol ebből az elátkozott, jogilag nem létező országból, akiknek elszakadt a cérnájuk, és már oda vetemedtek, hogy lepkehálóval, szállodával csábítgatják azokat a migráncsokat, akik valahogy elviszik a hátukon ezt a HERVADT, ösztönszerűen működő valamit, miközben a felcsúti tolvajbálon szól a muzsika
.
www.youtube.com/watch?v=xdCVt-otAdA&t=130s
.
Szégyentelen bársonyfotel bitorlóKÁK, jó pénzért, a cinkostársaik támogatásával!ű
Nessy
Magyar megoldás: kötvény árusítás, köztörvényes befogadás, állítólagos magyar ősök, üldözött keresztény! Aki egyik sem,és erre téved, azt karanténba zárják és fogyókúrára fogják!
Nessy
@Jozefina: Azok magyar tezsvéreink! Kapnak kettős állampolgárságot, aztán három hónap múlva odébb állnak, csak nem kelet felé!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.